Το ξεχωριστό στυλ του Mahershala Ali αξίζει ξεχωριστό Όσκαρ

8 φορές που το ντύσιμό του ξεπέρασε ακόμη και αυτή την ίδια την υποκριτική του. 

Η καριέρα του Mahershala Ali δεν θα μπορούσε να πηγαίνει καλύτερα. Μετά το Όσκαρ του Β’ Ανδρικού για το Moonlight, κατέκτησε και το δεύτερο SAG Award για το Green Book, ενώ δεν είναι λίγοι που τον βλέπουν ως φαβορί και για δεύτερο Όσκαρ. Όλα αυτά χάρη στη μοναδική του ερμηνεία ως Don Shirley στο πλευρό του Viggo Mortensen , την στιγμή μάλιστα που γνωρίζει επιπλέον μοναδικές κριτικές για την εμφάνιση του στην τρίτη σεζόν του True Detective.

 

35bc24d2501b8d5395f80237a599e6da

 

Στους κύκλους του Χόλιγουντ, ο Mahershala είναι ο σοβαρός μετρημένος τύπος που δουλεύει σκληρά στα γυρίσματα, ενώ την ίδια στιγμή βοηθάει να βγει η δύσκολη μέρα κάνοντας αστεία με τους τεχνικούς και τους συμπρωταγωνιστές τους. «Χωρίς τον Mahershala δεν νομίζω πως η χημεία θα ήταν η ίδια. Δεν είμαι καν σίγουρος για την ταινία», είχε πει ο Viggo σε συνέντευξη του στο Deadline. Οπότε αντιλαμβάνεσαι πως  ο Mahershala Ali είναι ένας άνθρωπος που καθιστά επάξια το ιδανικό αντρικό πρότυπο. Ο δουλευταράς, ο ταλαντούχος, με το σπιρτάδικο χιούμορ και , φυσικά, το στυλ. Γιατί κάθε επιλογή του Mahershala όπως τον έχουμε δει από τις δημόσιες εμφανίσεις του, αξίζουν σίγουρα ένα Όσκαρ.

 

27 greenbook.w1200.h630

 

Τα 8 παρακάτω στυλ, είναι μία ματιά στον άντρα που ακροβατεί μοναδικά απέναντι στο προσεγμένο ντύσιμο, που δεν θέλει να προκαλέσει ή να επιβληθεί, αλλά να τονίσει το classy στοιχείο. Την πεμπτουσία που έχει δηλαδή και ο ίδιος ο Maheshala στις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές εμφανίσεις του.  140 SHARES