Το τζάκετ του 007 από το Skyfall θα τα βάλει με το τσουχτερό κρύο

Και δεν χρειάζεται να δουλεύεις στην ΜΙ6 για να το αποκτήσεις.

Πρέπει να είσαι παλαβός για να μην εκτιμήσεις την προσφορά του Skyfall στις ταινίες του 007. Είναι από τις τελευταίες που παρουσίασαν τον πράκτορα με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο – πιο προσωπικό και πιο ανθρώπινο. Και πήγε μία χαρά εδώ που τα λέμε και μάλιστα με ατακάρες.

 

 

Να πούμε όμως και αυτό: ειδικά το στυλ του Bond στο Skyfall, ήταν κάτι που ξεχωρίσαμε. Γιατί εκτός από τα κοστούμια τον είδαμε και με πιο urban περιβολή. Όπως το τζάκετ του που το φόρεσε στη Σκωτία και τίναξε τον κοσμάκη στα πιστολίδια.

Να λοιπόν που η Barbour Beacon αποφάσισε να βγάλει στο εμπόριο το τζάκετ του 007, που αν και φαίνεται λεπτό για τον αγριόκαιρο είναι πολύ πιο ζεστό απ’ ότι μπορείς να φανταστείς. 100% βαμβακερό με ταρτάρ σχέδιο εσωτερικά, είναι πιστός φίλος είτε δουλεύεις στην ΜΙ6 είτε όχι – χώρια ότι είναι σχεδιασμένο από τον διάσημο Ιάπωνα σχεδιαστή Tokihito Yoshida. Και δεν σε σκιάζει τίποτα.

 

Skyfall Barbour Jacket 4

 

Μπορείς να το προμηθευτείς εδώ, αφού πρώτα το διπλο-τσεκάρεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν:©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved