Πόση ιστορία μπορεί να κουβαλούν πάνω τους τα ρολόγια;

Το Impossible Collection είναι ο φωτογραφικός τόμος που δίνει την απάντηση.

Τι θα έπρεπε να γνωρίζει κάποιος για μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στον χώρο της ωρολογοποιίας; Η Rolex έχει μία δική της ξεχωριστή ιστορία που κρατάει από το 1905 και που αποφάσισε να την μοιραστεί με τους φανατικούς των ρολογιών της μέσα από 194 σελίδες.

Το Impossible Collection είναι ένα φωτογραφικός τόμος για κάθε φαν των διάσημων ρολογιών, που περιγράφει όχι μόνο τον σχεδιασμό των διάσημων και εξαιρετικών κομματιών της, αλλά και όλη την τέχνη και τη ιστορία που προηγείται από κάθε μοντέλο ξεχωριστά. Θα μπορούσες να πεις πως είναι μία ωδή για κάθε λάτρη του καλού ρολογιού στον πλανήτη.

Rolex hero 1542062666

 

Mέσα θα μπορεί να διαβάσει κανείς και πληροφορίες για, λίγο-πολύ, γνωστά ρολόγια. Για το Mοbutu που φόρεσε ο άλλοτε δικτάτορας του Ζαίρ. Για το Oyster Perpetual GMT-Master που το φόρεσαν από τον Φιντέλ Κάστρο και τον Πάμπλο Πικάσο μέχρι τον Μπραντ Πιτ. Για το μοναδικό Rolex που εμφανίστηκε σε ταινία James Bond, φορεμένο από τον Tζορτζ Λάζενμπι. Και φυσικά για του Πολ Νιούμαν που πουλήθηκε πέρυσι σε δημοπρασία για περίπου 18 εκατομμύρια δολάρια. Αυτά και άλλα πολλά, στον μοναδικό τόμο που θα μοιραστεί μαζί μας η Rolex.

Για τον Πολ Νιούμαν, προφανώς και αξίζει ξεχωριστό κείμενο. Διάβασε το εδώ.

Μπορείς να το βρεις εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved