Τα 5 πράγματα που φοράς και ντρέπεσαι λίγο ΑΛΛΑ μία γυναίκα τα θεωρεί sexy

Η Διονυσία Καλαποθαράκου μάς βάζει τα γυαλιά (κυριολεκτικά).

Δίκουμπα σακάκια, biker jackets, baggy jeans, t-shirts με έξυπνα σλόγκαν, tailored πανωφόρια, υφασμάτινα παντελόνια που εφαρμόζουν τέλεια, δερμάτινα loafers και ακριβά ρολόγια… Yπάρχουν πολλά ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ που τα φοράς και νιώθεις ένα τσικ πιο ωραίος, πιο θελκτικός, πιο sexy βρε αδερφέ.

Γιατί κάποια κομμάτια είναι σχεδιαστικά προδιαγεγραμμένο ότι είναι πιο «μοιραία» από κάποια άλλα και σε κάνουν να αισθάνεσαι ακαταμάχητος (ή έστω να έχεις λίγο περισσότερη αυτοπεποίθηση) όταν φοράς. Πώς είναι για εμάς οι μπλούζες με ντεκολτέ, τα ξώπλατα κορμάκια και τα στενά jeans; Ε κάτι αντίστοιχο στο πιο «ντυμένο» του.

 

 

121965

 

Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα πιο ύπουλα ρουχαλάκια που εσύ τα φοράς με το ζόρι αλλά σε εμάς αρέσουν, αγαπητέ μου. Μας κάνουν να σε βλέπουμε λίγο πιο ευάλωτο, λίγο πιο ευαίσθητο, λίγο πιο cool και πολύ πιο… sexy! Το πολύ επιτηδευμένο ντύσιμο πολλές εκτίμησαν, λίγες «αναστάτωσε», οπότε εμείς εδώ είμαστε για να σου λύσουμε τα χέρια και να προτείνουμε πιο απλά και χρηστικά ρουχαλάκια που έτσι και αλλιώς έχεις εντάξει ήδη με βαριά καρδιά στην γκαρνταρόμπα σου. Ε καιρός να το κάνεις με «πιο ελαφριά» τώρα… (γράφουμε και κλείνουμε πονηρά το μάτι).

 

1. Η αθλητική βερμούδα

saxas

Εσύ την φοράς για πιτζάμα, εμείς σε βλέπουμε να την φοράς ενώ αράζεις στον καναπέ και θυμόμαστε εκείνο το παιδί που έπαιζε μπάσκετ και μας άρεσε στο Λύκειο. Επίσης μπορούμε ανά πάσα στιγμή να την δανειστούμε αν δεν έχουμε τι να βάλουμε όταν κοιμόμαστε σε σένα. Επίσης όταν είσαι άνετος μέσα σε αυτά που φοράς, είσαι άνετος και στον τρόπο που κινείσαι και στον τρόπο που φέρεσαι… και αυτό είναι sexy!

 

2. Tο παντελόνι παραλλαγής

dcsxcs

Δεν λέμε να βγεις από το σπίτι σαν τον Charlie Sheen στο Platoon αλλά ένα χακί παντελόνι με μεγάλες τσέπες μπορείς να το φορέσεις και να μην φαίνεσαι σαν νεοσύλλεκτος. Με μονόχρωμο φούτερ, με t-shirt ακόμα και με casual πουκάμισο, θα μοιάζεις και με στρατιωτικό και με υδραυλικό ταυτόχρονα. Και στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες με στολές.

 

3. Τα γυαλιά μυωπίας

glasses Ninth Gate Johnny Depp

Εσύ τα βγάζεις όταν βγαίνεις ραντεβού και φοράς τους φακούς αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε πως δεν χρειάζεται. Αυτό το «διανοουμενίστικο» αξεσουάρ θα ταίριαζε μόνο σε καλλιεργημένους άντρες που παίζουν τους «Έλληνες Υπερρεαλιστές του Μεσοπολέμου» στα δάχτυλα και οι γυναίκες λατρεύουν τους καλλιεργημένους άνδρες. Ακόμα και αν το πιο δυσνόητο ανάγνωσμά σου ήταν οι «Μυστικοί Επτά» στο Γυμνάσιο, τα γυαλιά μην τα βγάλεις. Προσθέτουν κύρος και γνώση. Αβίαστα και αβάδιστα.

 

4. Τα φούτερ με κουκούλα

9r15cw

Εσύ πιστεύεις ότι είναι κατάλληλα μόνο για τα barbeque με κολλητούς και για τη στιγμή που βγαίνεις ιδρωμένος από το γυμναστήριο. Εμείς πιστεύουμε ότι είναι κατάλληλα για όλες τις casual εμφανίσεις σου γιατί πολύ απλά προβάλουν την περιπετειώδη, αθλητική πλευρά σου και ποια γυναίκα δεν θέλει έναν τέτοιο τύπο δίπλα της;

 

5. Tα παλιά All Stars

4443336601 93520a11c3

Αυτά που έχουν σχεδόν τρυπήσει, αυτά που κάθε μέρα λες θα πετάξεις και ποτέ δεν πετάς. Αυτά που φορούσες όταν έτρεχες στις πορείες για την κατάργηση του «Νόμου Αρσένη» στο Λύκειο. Αυτά που στην εφηβεία σου ήταν επαναστατικό σύμβολο και αντισυμβατική επιλογή απέναντι στους «φλώρους με τα Timberland». Ε, αυτά ακόμα συμβολίζουν για εμάς τον καλλιτέχνη, τον αυθόρμητο, τον αντιδραστικό, τον πρωτοπόρο και μας αρέσουν λίγο παραπάνω.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved