Με το adidas x Training Squad τέλειωσαν οι δικαιολογίες!

Γνωρίζουμε καλά πόσο επίπονο είναι να επιστρέψεις… κάτω από την μπάρα, μετά από αυτό το ξέφρενο -από πολλές απόψεις- Καλοκαίρι.

Ξέρω, ότι δίνεις μάχη με τον «κακό» εαυτό σου, που επιμένει να μη σε αφήνει να πας γυμναστήριο, βρίσκοντας δικαιολογίες, πως ο Σεπτέμβρης και ο Οκτώβρης είναι μήνες μεταβατικοί για τη ζωή ενός ανθρώπου. Ξέρω, πως θέλεις το χρόνο σου για να μπεις πάλι στη χειμερινή ρουτίνα.

Ήρθε η ώρα να χτυπήσεις τη γροθιά στο μαχαίρι, φίλε μου, και να μπει ένα τέλος. Δεν θα είσαι μόνος σε όλο αυτό. Η adidas έχει ετοιμάσει για σένα μία outdoor training πρόκληση που θα σου δώσει το κίνητρο που ζητάς, για να κλείσεις επιτέλους το κουτί με το junk food και να σηκωθείς από τον καναπέ.

Το adidas x Training Squad δίνει ραντεβού κάθε Τρίτη σε γνωστά αθηναϊκά spots (εκεί που έπινες τα cocktails σου όλο το καλοκαίρι, λίγο πιο δίπλα) όπως πάρκα και εμβληματικά sport locations που τα έχεις δει μόνο εξ όψεως αλλά σίγουρα ξέρεις πού είναι.

p1

Το πρώτο ραντεβού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, στο «Λαβύρινθο» του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (εκεί ακριβώς που άκουσες μετά από χρόνια live Στέρεο Νόβα και χωρίς είσοδο).

Ο Head Trainer Coach Zarou δίνει τις βασικές κατευθύνσεις για να μπεις πάλι σε φόρμα και να περνάς έξω από το γυμναστήριο της γειτονιάς σου με το κεφάλι ψηλά. Μέσα από μια ποικιλία fitness workouts, από Cardio μέχρι Hips & Abs και έχοντας για σύμμαχο τον ειδικό εξοπλισμό του adidas x Training Squad θα είσαι από τώρα έτοιμος για το Καλοκαίρι του ‘19. Μαζί με τους υπόλοιπους trainers Χαρά Γιδαράκου, Σοφία Καρυώτη, Ελεάννα Λίμα, Γιώργο Δανιήλθα και τις fitVPaddiction, θα ανακαλύψεις εναλλακτικούς τρόπους για outdoor wellness για να φέρεις ξανά στην επιφάνεια τον πιο fit εαυτό σου.

p2

Ξέρω, θα πεινάσεις, όμως στο τέλος του session oι μπάρες δημητριακών NESTLE FITNESS θα είναι εκεί να ανταμείψεις τον εαυτό σου -υγιεινά- που ξαναπήρε τα πάνω του.

Πριν φύγεις από το σπίτι και αφού κάνεις την εγγραφή σου και δηλώσεις συμμετοχή εδώ ή στο Runtastic app κάνοντας join στο group των adidas Runners Athens, ρίξε μία ματιά στη νέα Training συλλογή της adidas BUILT TO DEFY στο online store της adidas. Με το νέο FREELIFT σχεδιασμό της θα δείχνεις και θα είσαι πάντα άνετος στην προπόνηση ενώ με την CLIMAHEAT τεχνολογία θα είσαι τόσο δροσερά και τόσο ζεστά όσο χρειάζεται. Με την εγγραφή σου άλλωστε έχεις ήδη 20% έκπτωση στη νέα συλλογή adidas Training.

#adidasRunnersAthens

#TrainingSquad

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved