«10 ασχημόμορφοι άντρες που δεν χορταίνω να χαζεύω»

Η μισή ντροπή της Διονυσίας Καλαποθαράκου και η άλλη μισή πάλι δική της.

Στην πραγματική ζωή υπάρχει ο άγραφος, ερωτικός νόμος που λέει πως ο «αστείος τύπος παίρνει το κορίτσι». Στο Hollywood λένε πως «ο άσχημος φέρνει τα λεφτά στα ταμεία» γιατί αυτός υποδύεται συνήθως τον ήρωα που ο μέσος θεατής μπορεί να ταυτιστεί μαζί του. Εδώ όμως συμβαίνει το εξής παράδοξο όπου η ζωή και η τέχνη κάπου «μπλέκονται» με πολύ ωραίο τρόπο και ο «άσχημος είναι αυτός που παίρνει και το κορίτσι».

Γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει κάνει ποτέ σχέση με τον τύπο που όταν τον πρωτοείδε είπε «εγώ μαζί του; Oύτε καν!». Και αυτό συμβαίνει γιατί αυτό που οι γυναίκες βρίσκουν γοητευτικό δεν κρύβεται πίσω από τα αδρά χαρακτηριστικά και το αψεγάδιαστο σώμα, αλλά πίσω από τις ατέλειες που αφήνουν το στίγμα τους.

Και αν διαφωνείς με την πρώτη ανάγνωση αυτού του αποφθέγματος, δες παρακάτω δέκα Hollywood stars που δεν είναι ωραίοι με την παραδοσιακή έννοια του όρου. Είναι όμως τόσο όμορφοι μέσα στη διαφορετικότητά τους που στο δικό μας box office κάνουν ρεκόρ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved