Το urban running είναι ο τέλειος λόγος για να ΜΗΝ πάρεις τα βουνά!

Τι κι αν το Καλοκαίρι τελείωσε κάπως… νωρίς; 

Τι κι αν ο Σεπτέμβρης σε βρήκε με παραπάνω… κιλά από ό,τι σε είχε αφήσει η Άνοιξη; Τα γυμναστήρια άνοιξαν, το πολύ φαγητό πρέπει να τελειώσει και πριν σε πάρει η «μπάλα» και σου στέλνει γράμματα «αγάπης» ο ντελιβεράς της γειτονιάς σου, βγες στους δρόμους και ξεκίνα να… τρέχεις! Διότι, η φάση είναι urban running και δεν χρειάζεται πια, να πάρεις τα βουνά. Η μαγεία κρύβεται στα στενά της πόλης σου!

 

ad2

 

Το urban running μοιάζει να είναι η απόλυτη εμπειρία του φετινού Φθινοπώρου, καθώς εκτός από απελευθερωτικό, είναι και κάτι εξαιρετικά συναρπαστικό. Κρύβει ένταση, ταχύτητα, αλλά και μοναδικές διαδρομές σε πάρκα και στενά που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι σου. Παρόλα αυτά, το τρέξιμο στον δρόμο μπορεί να γίνει και κάπως… απρόβλεπτο! Αυτός είναι και ο λόγος που η adidas δημιούργησε το νέο PureBOOST GO, ένα δυναμικό και ευέλικτο παπούτσι που προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της urban running κοινότητας της πόλης σου. Έτσι, θα καταφέρεις κι εσύ, επιτέλους, να βιώσεις κάθε μικρό και μεγάλο συναίσθημα που μπορεί να προσφέρει ένα καθημερινό city run.

 

Τι έχει όμως, το Pure BOOST GΟ που το κάνει τόσο ξεχωριστό;

Προσαρμοσμένο στους δρόμους της πόλης, το νέο PureBOOST GΟ της adidas εκτός από την απόλυτη urban running εμπειρία που μπορεί να προσφέρει σε κάθε άντρα που σέβεται την προπόνησή του, είναι ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις γρήγορες και εύκολες αλλαγές κατεύθυνσης. Με άλλα λόγια, να ξεκινήσεις να τρέχεις… «σοβαρά».

 

ad3

 

Ο ευέλικτος σχεδιασμός του PureBOOST GO, αλλά και η τέλεια «σύσταση» του παπουτσιού, το καθιστούν ως την ιδανική επιλογή για να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με την εξελιγμένη φαρδιά σόλα στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού, Expanded Landing Ζοne, να προσφέρει αυξημένη σταθερότητα στις πλάγιες κινήσεις των runners, μπορείς να τρέχεις γρήγορα και εύκολα χωρίς να σε νοιάζει ιδιαίτερα ο τρόπος που θα παίρνεις τις στροφές, ενώ η μεσαία σόλα τεχνολογίας BOOST, θα σου προσφέρει ατελείωτη επιστροφή ενέργειας. Εξάλλου, είναι ευρέως γνωστό πως η adidas έχει ένα τεράστιο προϊστορικό με την απόλυτη τεχνολογία τρεξίματος BOOST.

Όμως, κρατήσαμε το πιο αγαπημένο μας feature για το τέλος, καθώς το πλεκτό επάνω μέρος κατασκευασμένο από διάτρητο ύφασμα αφήνει το πόδι να αναπνέει, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ευκαμψία και την ελευθερία κινήσεων σε κάθε σου βήμα. Άνετη εφαρμογή και κορυφαία εμπειρία running, σε ένα μόλις παπούτσι και… ξέχασε τα βουνά, η φάση είναι urban running και ίσως ο δρόμος τελικά σε επιβραβεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

 

ad4

 

Ανακάλυψε το adidas PureBOOST GΟ και ζήσε τα όρια της πόλης. Βρες το online στο adidas.gr/PureBOOST, στα adidas Stores και σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved