Πώς να είσαι έτοιμος για δράση κάθε στιγμή -ό,τι και αν συμβεί!

Τρία εμπνευσμένα παραδείγματα που θα σε βοηθήσουν.

Το θέλεις πολύ, όμως, κάθε φορά που προσπαθείς να κάνεις την αρχή, κάτι σε «κολλάει». Με την πρώτη αναποδιά, με το πρώτο απρόβλεπτο προβληματάκι, κάνεις πίσω. Πώς, λοιπόν, μπορείς να γίνεις φέτος εκείνος ο τύπος που είναι έτοιμος για δράση κάθε στιγμή - ό, τι και αν συμβεί; Μην ανησυχείς! Επειδή ήμασταν και εμείς για καιρό σε αυτή τη φάση, αποφασίσαμε να το ψάξουμε το θέμα και καταλήξαμε σε τρία εμπνευσμένα παραδείγματα που θα σε βοηθήσουν -εγγυημένα- να μάθεις να αποδέχεσαι την κάθε πρόκληση! Πίστεψέ μας, είναι… ευκολάκι.

 

Κάντο όπως οι κορυφαίοι αθλητές

Θέλεις να είσαι πάντα έτοιμος για δράση; Τότε, φίλε μου, κάντο όπως οι αγαπημένοι σου αθλητές. Δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ό,τι και αν κάνουν, απολαμβάνουν τον αθλητισμό κάθε στιγμή της ζωής τους και φροντίζουν να είναι πάντα σε ετοιμότητα, σωματικά και πνευματικά. Για εμάς, οι Karim Benzema και DeAndre Hopkins αποτελούν σίγουρα κορυφή και πρότυπα τα οποία μας εμπνέουν και μας κάνουν να μην «κολλάμε» πουθενά. Δες απλώς τη καμπάνια της adidas για τη νέα συλλογή Z.N.E. και θα καταλάβεις!

 

1

 

 

Προπονήσου σκληρά

Θέλεις να ξεπεράσεις τον εαυτό σου; Να είσαι πραγματικά προετοιμασμένος για το οτιδήποτε κάθε στιγμή της ζωής σου και να μην κάνεις πίσω με το παραμικρό πρόβλημα ή εμπόδιο; Τότε, φίλε μου, μάθε πως πρέπει να σηκωθείς από τον καναπέ και να αφήσεις πίσω τον παλιό, τεμπέλη εαυτό σου. Βρες κάτι που σου αρέσει πραγματικά, ένα χόμπι που σε γεμίζει, πάρε τους δρόμους, τρέξε και κυρίως, προπονήσου και εξασκήσου σκληρά -με ό,τι και αν καταπιαστείς. Θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, θα νιώσεις ξανά καλά με τον εαυτό σου και θα έχεις πλέον τη σιγουριά να αποδέχεσαι την κάθε την πρόκληση τη στιγμή που εμφανίζεται!

 

2

 

 

Βρες το απόλυτο fast-release hoodie

Τελευταία και απαραίτητη συμβουλή για εσένα που θέλεις να είσαι έτοιμος για δράση κάθε στιγμή! Όπως οι αγαπημένοι σου αθλητές, έτσι και εσύ πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου τον κατάλληλο «εξοπλισμό», τα items εκείνα που θα σου δώσουν την ώθηση να τρέξεις, να τολμήσεις, να πεις επιτέλους το «ναι» στην πρόκληση. Για άλλους είναι ένα gadget αλλά για εσένα που θέλεις τη δράση και εμπνέεσαι από τον Benzema και τον Hopkins, τότε το ανδρικό Z.N.E. Hoodie Fast Release με τον νέο, εξελιγμένο σχεδιασμό και το iconic λευκό logo της adidas είναι η καλύτερη επιλογή.

Οι κορυφαίοι αθλητές το φορούν ήδη για να αποδίδουν κάθε στιγμή διότι μπορεί να ανοίξει με μία μόνο κίνηση. Γιατί, λοιπόν, να μην το φορέσεις και εσύ; Είτε βρέχει είτε χιονίζει, εσύ θα είσαι σε ετοιμότητα χάρη στο fast-release φερμουάρ του και την τεχνολογία Climalite που διαθέτει και η οποία θα σου προσφέρει άνεση σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

 

3

 

Κάντο, λοιπόν, και εσύ όπως οι αγαπημένοι σου αθλητές. Άρχισε να αποδέχεσαι περισσότερες προκλήσεις τη στιγμή που εμφανίζονται και ανακάλυψε και εσύ το νέο ανδρικό adidas Z.N.E. Hoodie Fast Release σε επιλεγμένα καταστήματα INTERSPORT και στο e-shop της INTERSPORT. Γεννήθηκες έτοιμος και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved