Τι περιμένεις για να βάλεις κοντό καλτσάκι, ρε ψηλέ;

Οι ζέστες ξεκίνησαν και δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες.

Σε περίπτωση που το κάνεις ήδη είσαι ωραίος και κύριος. Στην περίπτωση όμως που κρατάς ακόμα αντάρτικο και τείνεις να πιστεύεις ότι ζεις ακόμα στα 90s, οφείλουμε να σου πούμε ότι τα κοντά καλτσάκια θα σου σώσουν την ζωή.

Και τις μύτες των άλλων.

 

Ναι εντάξει, ξέρουμε πως υπάρχει ένα μετροσέξουαλ trend που έχει ξαναφέρει την μακριά κάλτσα με το σορτσάκι στην μόδα, αλλά η μόνη δικαιολογία για να τις φορέσεις είναι το να είσαι μέλος των Cypress Hill.

Εδώ μιλάμε όμως για αρχές καλοκαιριού. Για ζέστη. Για ιδρώτα που ανεβοκατεβαίνει την κάλτσα σαν ασανσέρ σε εφορία. Δεν υπάρχει μόδα εδώ. Μόνο πρακτικότητα. 

Το κοντό καλτσάκι φτιάχτηκε για κάτι τέτοιες καταστάσεις. Πώς θα αισθανθείς δηλαδή αν σου πούμε πως στις πατούσες (αλλά και στις μασχάλες) θα μπορούσε να εντοπίσει ένας επιστήμονας μέχρι και 10 εκατομμύρια διαφορετικά είδη βακτηριδίων; Κατασκηνώνουν εκεί και κάνουν την μυρωδιά χειρότερη.

 

09SHORTS master768

 

Εξυπακούεται πως πρέπει να κάνεις την κατάσταση ευκολότερη. Όχι το αντίθετο. Θυμήσου λοιπόν πως όσο πιο λεπτό το ύφασμα τόσο περισσότερο αερίζονται τα πόδια – εξυπακούεται πως αν τριγυρνάς με το θεόχοντρο αθλητικό δεν βοηθάς την κατάσταση. Το καλτσάκι θα σε σώσει αλλά απαιτείται να τηρείς έναν κανόνα: αλλάζεις την κάλτσα καθημερινά. Όσο και αν πιστεύεις ότι δεν μυρίζει, όσο και αν πιστεύεις πως είσαι τυχερός, η μυρωδιά θα είναι εκεί. Και κάποια στιγμή θα βγάλεις τα παπούτσια στο σπίτι της και θα μυρίσει ασβούς. Τόσο απλά.

 

woman smelly shoes.jpg.838x0 q67 crop smart

 

Προτίμησε λοιπόν το κοντό καλτσάκι. Και αν σε κάποιες φάσεις σου χαλάει την μόστρα με το καλό καλοκαιρινό δερμάτινο παπούτσι, υπάρχει πάντα το σοσονάκι για να «κρύψεις» το ύφασμα.

Και όλα σούπερ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved