Τα επόμενα Vans σου θα έχουν αέρα υψηλής ραπτικής

Ο σπουδαίος Καρλ Λάγκερφελντ θα βάλει το χεράκι του στα αγαπήμενα Old-Skool και όχι μόνο.

Δείξε μου ένα ζευγάρι Vans να σου δείξω μία πλατεία που κάνουν skate ή έναν τοίχο που φτιάχνουν γκράφιτι ή μια συναυλία ή ένα guerilla πάρτι στις υπόγειες διαβάσεις της Συγγρού ή την αυλή ενός Λυκείου..Δείξε μου ένα ζευγάρι Vans για να σου δείξω ένα χαρακτηριστικό σύμβολο της street κουλτούρας.

Ακόμα και αν δεν είχες ποτέ ένα, ακόμα και αν το μοτίβο με τα ασπρόμαυρα τετράγωνα, η γνωστή και μη εξαιρετέα σκακιέρα, σου φαινόταν κάπως, οφείλεις να παραδεχτείς ότι μιλάμε για έναν πολύ δυνατό παίχτη που έχει αφήσει έντονο το στίγμα του στους δρόμους ή ακόμα και στο μυαλό σου. Γιατί αν δεν είχες εσύ vans, θα είχε εκείνη που είδες το καλοκαίρι σε μια συναυλία και την ερωτεύθηκες αμέσως.

Ωραία ως εδώ; Ωραία.

Τα vans τα ξέρεις, τον Καρλ Λάγκερφελντ τον ξέρεις; Είναι ένας από τους κορυφαίους σχεδιαστές στην ιστορία της μόδας. Άνθρωπος που άλλαξε τον ρουν της. Για την ακρίβεια, το «σχεδιαστής» είναι κάπως λίγο για να περιγράψει το εύρος της επιρροής του. Ο Λάγκερφελντ θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ζωγράφος, ακαδημαϊκός σε Σχολή Καλών Τεχνών.

GettyImages 612357460

Επομένως, η συνεργασία των Vans με τον Λάγκερφελντ, ένα εκπρόσωπο της υψλής ραπτικής, μπορεί να φαίνεται εκ πρώτης όψεως παράξενη, μα δεν είναι καθόλου παράταιρη. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ένα τέτοιο πάντρεμα, ενώ και ο ίδιος ο Λάγκερφελντ εδώ και χρόνια σχεδιάζει πιο μαζικές και εμπορικές σειρές για λογαριασμό διάφορων brands.

Επί της ουσίας, η capsule collection που θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου περιλαμβάνει το επαλανσάρισμα 6 sneakers, ανάμεσα στα οποία τα SK8-Hi και τα Old Skool (να πούμε ότι εδώ ότι το μοτίβο με τα ασπρόμαυρο καρό είναι αγαπημένο μοτίβο και του Λάγκερφελντ δεκαετίες τώρα) καθώς και ένα T-shirt με τον Καρλ να φορά μια γραβάτα με το μοτίβο της σκακιέρας, ένα bomber jacket και ένα backpack.

Δυστυχώς, δεν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες για κανένα αντικείμενο της συλλογής.

Οι τιμές των προϊόντων θα κυμαίνονται από 40 έως 300 δολάρια και, όπως μπορείς με ευκολία να υποθέσεις, θα γίνει ένας σχετικός χαμός. Επομένως, αν σε ενδιαφέρει καλό είναι να έχεις το νου για να μην σε προλάβουν άλλοι πιο σβέλτοι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved