10 ζευγάρια γυαλιά ηλίου για να τα φοράς όλη μέρα

Αν θες κάτι από τα γυαλιά σου, είναι να μπορούν να στηρίξουν κάθε σου εμφάνιση.

Σε αυτήν εδώ την χώρα όπου ο ήλιος λάμπει για πάντα, το γυαλί ηλίου είναι κάτι παραπάνω από στιλάτο αξεσουάρ. Είναι τρόπος ζωής. Σκέψου το λίγο. Τριγυρνάμε καθημερινά με τα γυαλιά ηλίου γιατί απλούστατα δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Όπως και τα ρούχα, έτσι και τα γυαλιά ηλίου θέλουμε να έχουν κάτι από τον χαρακτήρα μας.

Στις ζεστές αυγουστιάτικες ημέρες, που οι καύσωνες δεν δείχνουν έλεος και οι παραλίες είναι οι μοναδικές σανίδες σωτηρίας για λίγη δροσιά, το γυαλί παίζει ρόλο σε όλα. Στη ζωή πριν, ενδιάμεσα και μετά την παραλία. Και αν χρειάζεσαι κάτι από τα γυαλιά σου, είναι να μπορούν να στηρίξουν όλα τα ντυσίματα που έχεις κατά νου, να έχουν υψηλές προδιαγραφές κατασκευής και ανθεκτικότητας και με φακούς που κρατούν όντως τις βλαβερές ακτίνες μακριά – που δεν είναι σκουρόχρωμοι μόνο για τη μόστρα.

Σου παρουσιάζουμε 10 στιλάτα γυαλιά που μπορείς να φοράς όλη την ημέρα. Το καθένα έχει το δικό του ξεχωριστό στυλ, αλλά μέσα σε αυτά θα βρεις και κάτι δικό σου.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved