Ο Ίντρις Έλμπα τιμάει τα κλασικά πόλο μπλουζάκια

Κι εμείς κλέβουμε 4 ιδέες από την ντουλάπα του.

Τον Βρετανό ηθοποιό τον μάθαμε στο «The Wire», τον βλέπουμε στο «Dark Tower» και παραλίγο να τον θαυμάσουμε ως τον καινούργιο Τζέιμς Μποντ –αν οι παραγωγοί δεν επέλεγαν την σταθερή αξία του Ντάνιελ Κρεγκ. Τον έχουμε θαυμάσει και σε ένα καρό άλλες ταινίες και είναι πάντοτε εξαιρετικός, τόσο εντός όσο και εκτός πλατό. Κλασική περίπτωση ανθρώπου που κινείται ανάμεσα στο σαλόνι και το αλώνι με την ίδια ευκολία.

Ο άνθρωπος ξέρει να ντύνεται, και έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στα πόλο μπλουζάκια, τα οποία φοράει πάντα όπως πρέπει, χωρίς πέφτει σε στυλιστικές παγίδες. Σίγουρα τον βοηθάει το γεγονός πως είναι κτισμένος σαν πυγμάχος κι είναι λίγο δύσκολο να δείξει χίπστερ ακόμα και όταν φοράει ροζ μπλούζες.

idris elba fashion style 11

Όπως έχουμε γράψει ξανά τα πόλο είναι ιδανική λύση για το καλοκαίρι: μπορείς να το φορέσεις σε μια πιο επίσημη έξοδο αλλά και με πιο casual τρόπο. Όπως δηλαδή το κάνει πολύ επιτυχημένα ο Ίντρις Έλμπα –είτε στις εξόδους του, είτε όταν προμοτάρει την τελευταία του ταινία, είτε όταν παίζει DJ set σε κάποιο μαγαζί, γιατί ο τύπος το κάνει κι αυτό, εκτός από το να μας χαρίζει τη μία καλή ερμηνεία μετά την άλλη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved