Ο ψυχάκιας Γιούρον είναι ο αυθεντικός ροκάς του Γουέστερος

Μην γίνεις σαν αυτό, αλλά παρε ιδέες από το στύλ και τα ρούχα του.

Είναι λίγο τσόγλανος, αλλά προς το παρόν χαίρει της αποδοχής που όλα τα τσογλάνια απολαμβάνουν μέχρι που κάποια στιγμή όλο αυτό το στυλ δεν αντέχεται και, κάτι η έπαρση κάτι το θράσος, αρχίζουν να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο και χάνουν την μπάλα.

Ο Γιούρον Γκρεϊτζόι έχει ακόμα δρόμο να διανύσει για να τα βρει σκούρα (σχήμα λόγου, καθώς με 10 επεισόδια να απομένουν για να ολοκληρωθεί το Game of Thrones, για κανέναν δεν υπάρχει πολύς δρόμος). Και ως σωστός τσόγλανος είναι όντως πολύ καλός σε αυτό που ξιπάζεται ότι είναι καλός.

Είναι ο καλύτερος καπετάνιος των 14 θαλασσών και το απέδειξε όταν έπιασε στον ύπνο το στόλο της ανιψιάς του. Υπάρχουν θεωρίες βέβαια ότι του ψιθύρισε ο Βάρυς πού θα βρίσκονταν τα πλοία.

Ως ακόμα πιο σωστός τσόγλανος, θα διεκδικήσει κάτι που ξέρει ότι δεν του αναλογεί, ότι δεν του αξίζει, αλλά εκείνος νιώθει και θέλει να το έχει. Ενώ λοιπόν δεν είναι κάτι περισσότερο από μια περίπτωση ενός ικανού πειρατή, αυτός έχει βάλει στο μάτι τη Σέρσεϊ.

Για να μην το κουράζουμε, ο Γιούρον είναι σαν αυτό τον μακρινό ξάδελφο στο bit του Μαθιουδάκη «που έμενε μόνιμα στην Αμερική, είχε μαύρη ζώνη στο καράτε, είχε δικό του μπαζούκα, είχε κολλητό τον Μαραντόνα» κτλ. Να για αυτόν τον ξάδελφο σου μιλάω.

Μέσα σε όλα ξεχωρίζει και για τα ρούχα του. Μάλιστα, όπως είπε ο Πίλου Άζμπεκ, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Γιούρον, η ενδυματολόγος Μισέλ Κλάπτον αποφάσισε να δώσει ροκ λουκ στον ήρωα, με δερμάτινο παντελόνι και τζάκετ και ανοιχτό πουκάμισο, επειδή σκεφτόταν ότι έτσι θα πρέπει να ντύνεται ένας θαλασσόλυκος: να αδιαφορεί για κανόνες.

Όμως ο Γιούρον δεν είναι απλά ένας τσόγλανος, είναι ένας ψυχοπαθής τσόγλανος που, για παράδειγμα, έκοβε τη γλώσσα των μελών του πληρώματός του, έτσι και του αντιμιλούσαν. Επομένως η Κλάπτον ήθελε ρούχα που θα αντανακλούν αυτή την τρέλα που έχει φωλιάσει μέσα στα μάτια του.

0a87c20ee45e45c7 Macall B. Polay HBO Photo 3

 

Επίσης, ο Γιούρον είναι μια απειλή. Για τον οίκο των Λάνιστερ (αν δεν πάρει αυτό που θέλει), για τις ισορροπίες στο Γουέστερος (ποιος μπορεί να τον εμπιστευτεί για σύμμαχο) και φυσικά για τον ίδιο τον Τζέιμι. Άρα ναι, dirty look και δερμάτινα είναι αυτά που του ταιριάζουν.

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην γκαρνταρόμπα του Γιούρον στην παρακάτω γκάλερι, αλλά για ό,τι σου συμβεί μετά δεν θα φέρουμε ευθύνη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved