Instagram Ο Kit Harington ξέρει πώς να παραμείνεις στιλάτος στον καύσωνα

Μπορεί ο Βασιλιάς του Βορρά να γνωρίζει πώς να ντυθεί τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού; Όπως αποδεικνύεται, ναι.

Το να παραμείνεις στιλάτος εν μέσω καλοκαιριού είναι ζόρικη πίστα. Οι διαφημίσεις και οι στημένες εμφανίσεις των celebrities ωραιοποιούν την κατάσταση αλλά εμείς δε γίνεται να ταυτιστούμε μαζί τους. Η καθημερινότητα που περιλαμβάνει οδήγηση ή μετακίνηση με τα ΜΜΜ, εξωτερικά ραντεβού και ένα κάρο ασχολίες ανεβάζουν το επίπεδο δυσκολίας. Η λύση ώστε να είσαι στιλάτος και αεράτος βρίσκεται στα λινά. 

Εκείνο το διαχρονικό ύφασμα του καλοκαιριού που κατασκευάζεται από το φυτό του λιναριού και προέρχεται από τη λατινική λέξη linum. Σχετίζεται και με τη λέξη “line”, που σημαίνει γραμμή, καθώς η παραγωγή και η ύφανσή του γίνεται σε ευθεία γραμμή. Πρόκειται για ένα ανθεκτικό ύφασμα που ταυτόχρονα αποτελεί μία chic επιλογή, ενώ αφήνει τον αέρα να περνάει στο σώμα, αποτρέποντας τον ιδρώτα.

 

 

Ο Kit Harington φαίνεται ότι το γνωρίζει. Ο Βρετανός ηθοποιός και πρώην Βασιλιάς του Βορρά στο Game of Thrones εμφανίστηκε στο Λονδίνο και δίδαξε τι σημαίνει να είσαι στιλάτος κατά τη διάρκεια των ζεστών ημερών του χρόνου. Εμφανίστηκε με double λινή επιλογή σε washed black χρώμα, συνδυάζοντας υπέροχα το πουκάμισο με το παντελόνι. Μία μαύρη τσάντα πλάτης και λευκά sneakers ολοκλήρωσαν το λουκ, σε μία επιλογή που μπορεί να υιοθετήσει κάθε άνδρας εκεί έξω.

Λάτρης των λινών είναι και ο Bradley Cooper και το καλοκαίρι δεν μπορούν να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου. Οκ ξέρουμε ότι λατρεύεις το τζιν και το μαύρο T-shirt σου αλλά ο ιδρώτας δεν είναι ο καλύτερός σου φίλος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved