Με τα νέα Tag Heuer Aquaracer θα κάνεις την κατάδυση δεύτερη φύση σου

Το φετινό καλοκαίρι πρέπει να μας βρει στη θάλασσα και η Tag Heuer φροντίζει γι’ αυτό.

Θέλεις κάτι να συνδυάζει στιλ, λειτουργικότητα, ταξίδια και καλοκαίρι; Η Tag Heuer φροντίζει για σένα. Με δύο νέα Tag Heuer Aquaracer ρολόγια, το Tag Heuer Aquaracer Professional 300 Date και το Tag Heuer Aquaracer Professional 300 GMT, τα οποία ανυψώνουν την κατάδυση σε μία εμπειρία ζωής καθώς είναι τα βασικά εργαλεία για την εξερεύνηση των θαλασσών.

Και τα δύο διαθέτουν ένα φωσφορίζον φινίρισμα για μέγιστη ορατότητα κατά τη διάρκεια της κατάδυσης στον ωκεανό, ενώ το GMT διαθέτει αμφίδρομη περιστρεφόμενη στεφάνη, για την παρακολούθηση του χρόνου σε όλη την υδρόγειο.

 

 

Μπορεί τα περίφημα μοντέλα της εταιρείας όπως το Tag Heuer Carrera να προσφέρουν συχνά μια κομψή προσέγγιση στη μέτρηση του χρόνου, ωστόσο, το Tag Heuer Aquaracer έχει μια κληρονομιά ανθεκτικής, σκληρής πολυτέλειας. Η τελευταία έκδοση GMT του Aquaracer διαθέτει περίπλοκες λεπτομέρειες, όπως μια επανασχεδιασμένη κορώνα και ένα ζωντανό, κυματιστό μπλε καντράν.

To TAG HEUER του Ken, πάει περισσότερο στον Gosling

Η Tag Heuer χαρακτηρίζει το ρολόι ως «ευέλικτο και στιβαρό μοντέλο σχεδιασμένο για τον σύγχρονο εξερευνητή» ενώ σημειώνει ότι το χρώμα του είναι «ένα λεπτό νεύμα στα μυστήρια του ωκεανού».

Είναι χρήσιμο το γεγονός ότι οι πιο πρόσφατες προσθήκες στη σειρά Tag Heuer Aquaracer έχουν προσιτές τιμές, ξεκινώντας από 3.600 δολάρια.

Οι τιμές τους είναι τόσο προσιτές που ορισμένα μοντέλα έχουν ήδη εξαντληθεί στο διαδίκτυο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved