4 αντρικά items που πρέπει -απαραίτητα- να έχεις το καλοκαίρι

Για περισσότερο στιλ και άνεση.

 

Το καλοκαίρι δεν είναι μία ακόμη εποχή, αλλά ένα ολόκληρο mindset το οποίο μας κάνει στην κυριολεξία άλλους ανθρώπους. Είναι και η αλλαγή της διάθεσης που φαίνεται και στην εικόνα μας. Συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές για το στιλ σου, για να κάνεις σούπερ εμφανίσεις αυτό το καλοκαίρι. 

Εσπαντρίγιες

Όσον αφορά τα καλοκαιρινά παπούτσια, θα χρειαστείς κάτι άνετο, αλλά παράλληλα κομψό. Και τι καλύτερο από τις εσπαντρίγιες; Εμπνευσμένες από την κομψότητα του 13ου αιώνα, οι εσπαντρίγιες είναι διάσημες σε όλο τον πλανήτη. Αναπνέουν σαν σανδάλια και συμβάλλουν σε κλασικές εμφανίσεις με σορτς και παντελόνια. Είναι απαραίτητες στην γκαρνταρόμπα σου, καθώς αποτελούν μια φανταστική και μοναδική επιλογή για το στιλ σου.

 

 

Καπέλα Panama

Ο ζεστός ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να δημιουργήσουν μια δυσάρεστη εμπειρία χωρίς τα κατάλληλα αξεσουάρ και για αυτό πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη προσοχή. Αυτό είναι όπου ένα υπέροχο καπέλο μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από τον ήλιο, αλλά και να βελτιώσει το στιλ σου. Ένα υφασμάτινο καπέλο Panama είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. 

5 λάθη που κάνουν οι 30άρηδες με το στιλ τους

Λινό πουκάμισο με κουμπιά

Οι περισσότεροι άνδρες φορούν κανονικά πουκάμισα από βαμβάκι μέχρι να καταλάβουν ότι έχουν ιδρώσει τόσο πολύ που λερώνονται οι μασχάλες τους. Μην είσαι αυτός ο τύπος. Αντ' αυτού φόρεσε ένα λινό πουκάμισο με κουμπιά. Συνδύασε με το αγαπημένο σου σορτς ή chino και να είσαι σίγουρος ότι θα ξεχωρίσεις ανάμεσα στο πλήθος αυτό το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο στιλάτο από το μαύρο γυαλί

Κοστούμια seersucker

Τα κοστούμια seersucker είναι συνήθως κατασκευασμένα από βαμβάκι και σε αφήνουν να «αναπνεύσεις» αλλά και να ξεχωρίσεις σε σχέση με τις παραδοσιακές καλοκαιρινές επιλογές σου. Αυτό το κοστούμι σίγουρα θα σε κάνει να αισθανθείς αλλιώς, δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις. Και να φορέσεις κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved