The Admiral Football Heritage

Η ιστορία του brand που άλλαξε για πάντα τις ποδοσφαιρικές εμφανίσεις

Η Admiral παρουσιάζει το «The Admiral Football Heritage», μία μίνι σειρά 5 επεισοδίων που αναδεικνύουν τη συνεισφορά του βρετανικού brand στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Μέσα από την εξιστόρηση ενός θρύλου του ποδοσφαίρου, του Ντέμη Νικολαΐδη, ξετυλίγεται η επιτυχημένη πορεία του ιστορικού brand, η οποία συνεχίζεται για πάνω από 50 χρόνια.

Η Admiral μας ταξιδεύει στο χρόνο και μας παρουσιάζει τις μοναδικές συνεργασίες και καινοτομίες που καθόρισαν τα ποδοσφαιρικά κιτς παγκοσμίως. Με αφετηρία το 1903 στο Λέστερσαιρ, η Admiral - από μία βιοτεχνία που παρήγαγε είδη για τον Βρετανικό Στρατό και το Βασιλικό Ναυτικό - εξελίσσεται από το 1960 σε εταιρεία παραγωγής αθλητικών ειδών ένδυσης και υπόδησης. 

Μέσα από τα 5 επεισόδια του «The Admiral Football Heritage», που επιμελήθηκε η Digital Minds, καταδεικνύεται η βαριά ποδοσφαιρική κληρονομιά που η Admiral φέρει μαζί της, ως η επί χρόνια κυρίαρχος μάρκα στην αγγλική αγορά. Η Λιντς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τόττεναμ, η Γουέστ Χαμ, η Λέστερ, η Νόριτς, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και πάνω από 50 αγγλικοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, φορούν τις εμφανίσεις και καθιστούν την Admiral μέρος της ιστορίας, της κουλτούρας και της ίδιας της ομάδας τους. Με ορόσημο το Μουντιάλ το 1982, όταν η Admiral δημιουργεί τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Αγγλίας, η εταιρεία περνά στην ιστορία.

Εκτός από τη αξιόλογη ποδοσφαιρική της κληρονομιά, Admiral ξεχωρίζει καθώς είναι η πρώτη εταιρεία που δημιουργεί δίχρωμες φανέλες και τοποθετεί το σήμα της επάνω, η πρώτη που θέτει τις φανέλες προς πώληση για τους ποδοσφαιρόφιλους, καθώς και η πρώτη εταιρεία που αντιμετωπίζει τη φανέλα όχι απλά ως ένα κομμάτι ύφασμα που ξεχωρίζει τη μια ομάδα από την άλλη, αλλά ως βασικό στοιχείο της κουλτούρας και της αισθητικής του ποδοσφαίρου και των ποδοσφαιρόφιλων. Αυτή, τη γεμάτη από μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές, αλλά και ρηξικέλευθες πρωτοπορίες ιστορία, μοιράζεται η Admiral με το κοινό, μέσα από το νέο της ντοκιμαντέρ.

Ο Δημήτρης Παναγάκος, Γενικός Διευθυντής της ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕ ΜΕΠΕ., ανέφερε ότι: «Η ποδοσφαιρική κληρονομιά της Admiral δεν είναι έως σήμερα γνωστή στο ευρύ κοινό. Θελήσαμε να μοιραστούμε με τον κόσμο που αγαπάει το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό την ιστορία του brand που πρωτοπόρησε, καθόρισε και συνέβαλε καθοριστικά σε αυτό που σήμερα θεωρούμε δεδομένο για τις ποδοσφαιρικές εμφανίσεις.»

Ο Βασίλης Σαμπράκος,Head of Digital Minds Sports, δήλωσε σχετικά: «Η πρόκληση που τέθηκε στην Digital Minds ήταν να δημιουργήσουμε μια σειρά από Instagram videos, στα οποία ο Ντέμης Νικολαΐδης θα διηγείται την ιστορία της μεγάλης και σημαντικής κληρονομιάς της Admiral στο ποδόσφαιρο. Τα πρώτα σχόλια των θεατών συναντούν το όραμα όλων όσων εργάστηκαν σε αυτό το project : δεν κάναμε τυπικό content marketing· διηγηθήκαμε αντικειμενικά μια αξιόλογη ιστορία, βάζοντας σε αυτή τη σειρά την αξία που προσφέρει ένα ντοκιμαντέρ. Στην Digital Minds είμαστε πολύ περήφανοι για το αποτέλεσμα.»

    

Σήμερα, η Admiral συνεχίζει να υποστηρίζει και να αγαπά το ποδόσφαιρο     . Αγκαλιάζοντας τις τεχνολογικές καινοτομίες στα αθλητικά ρούχα και κυκλοφορώντας      μοντέρνα kits που  διατηρούν παράλληλα την κληρονομιά της μάρκας, ντύνει περισσότερες από 30 ομάδες ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο και παραμένει ένα από τα πιο αγαπητά brands ποδοσφαιρόφιλων και μη.

Τα πέντε επεισόδια θα προβληθούν από το λογαριασμό του Ντέμη Νικολαΐδη στο Instagram και από το YouTube της Admiral.

Σενάριο, Σκηνοθεσία, Παραγωγή :Digital Minds

Concept, σχεδιασμός, επιμέλεια: Touchpoint Strategies, SCL Mellon

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved