Getty Τα Air Jordan επανακυκλοφορούν τα εμβληματικά sneaker των Ολυμπιακών Αγώνων

Τα Air Jordan 6 “Olympic” επιστρέφουν την πιο κατάλληλη ώρα.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς. Βασικά για να είμαστε ακριβείς είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της 4ετίας. Μέχρι την επόμενη Ολυμπιάδα, δηλαδή. Τα Air Jordan 6 "Olympic" είναι ένα από τα πιο αγαπημένα sneakers στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτή η μπλε έκδοση με τις κόκκινες λεπτομέρειες έκανε το ντεμπούτο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, 8 χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία της Dream Team στην Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης. Τότε που ο Jordan και η παρέα του διέλυσαν ό,τι βρήκαν στο διάβα τους. 

Επέστρεψε στο Λονδίνο το 2012 με μια ελαφρώς ανανεωμένη σιλουέτα, με πιο στενό προφίλ και επανασχεδιασμένη εξωτερική σόλα, σε αντίθεση με το δημοφιλές Air Jordan 6 "Carmine", ένα από τα πιο γνωστά ρετρό Jordan 6. Ο χρωματισμός "Olympic" εμφανίστηκε πιο πρόσφατα σε ένα Air Jordan 5 και ως έκδοση γκολφ ου AJ6, αλλά έχουμε να το δούμε να κυκλοφορεί πάνω από μία δεκαετία. 

ezgif 3 8dbb24000b

Αυτό πρόκειται να αλλάξει αυτό το καλοκαίρι, όταν η Nike θα επανακυκλοφορήσει το Air Jordan 6 "Olympic" ακριβώς στην ώρα του Παρισιού 2024. Το Jordan 6 έχει υποτιμηθεί κάπως από τους sneakerheads τα τελευταία χρόνια και υποεκπροσωπείται ως ρετρό μοντέλο από την Jordan Brand γενικά. Οπότε δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες ώστε να βρεθεί ξανά στο προσκήνιο.

Κοστίζει 230 δολάρια και μπορείς να το παραγγείλεις από εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved