associated press Το ρολόι που δε φόρεσε ποτέ του ο Σταλόνε βγαίνει σε δημοπρασία

Το Patek Philippe Grandmaster Chime διατίθεται αφόρετο και αναμένεται να κάνει ρεκόρ.

Ο Ιούνιος είναι ένας σημαντικός μήνας για τους συλλέκτες ρολογιών. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία 11 ρολόγια από την προσωπική του συλλογή και τα πλούσια παλικάρια ετοιμάζονται να ανοίξουν το πορτοφόλι ώστε να φορέσουν στον καρπό τους ένα ρολόι από τον “σκληρό” του Χόλιγουντ. 

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη από τον οίκο Sotheby’s και θα δημοπρατηθούν συλλεκτικά κομμάτια περιορισμένης έκδοσης και μοναδικά ρολόγια όπως Rolex, Audemars Piguet, Piaget και Cartier. 

 

bdbdb1be79fa4412889a89e8f0180f4e

 

Ωστόσο το πιο σημαντικό ρολόι είναι το Patek Philippe Grandmaster Chime του Σταλόνε. Πρόκειται για ένα ρολόι που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ σε δημοπρασία και στην προκειμένη περίπτωση διατίθεται αφόρετο και σφραγισμένο στη συσκευασία του. Το ref. 6300G-010 φέρει το παρατσούκλι "The Ultimate Champion" και η εκτίμησή του είναι πως η τιμή κυμαίνεται γύρω στα 5.000.000 δολάρια. Ο ιστότοπος μεταχειρισμένων ρολογιών Chrono24 προσφέρει σήμερα το ίδιο ρολόι, χωρίς την άριστη κατάσταση και την αστρική προέλευση, για σχεδόν 6.500.000 δολάρια.

Ο Sly επέλεξε τον νέο Ράμπο και δεν μας βρίσκει καθόλου σύμφωνους

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η τιμή αναμένεται να εκτοξευθεί και ο θρυλικός Ράμπο θα γίνει μέσα σε λίγα λεπτά ακόμη πλουσιότερος. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved