associated press Ο Pedro Pascal φόρεσε τα sneakers που ταιριάζουν σε κάθε άνδρα

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός είναι ένας από εμάς.

Αν θέλεις να δείχνεις πραγματικά γοητευτικός, τότε πρέπει να πάρεις μαθήματα αρρενωπότητας και στιλ από τον Pedro Pascal. Ο Χιλιανός καλλιτέχνης σε κάθε του εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα και το κάνει με τον πιο ανεπιτήδευτο τρόπο. Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να εμφανιστεί σε κόκκινο χαλί αλλά οι paparazzi τον τσάκωσαν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας Materialists, όπου συμπρωταγωνιστεί με την Dakota Johnson.

 

 

Εκεί εμφανίζεται μ’ ένα χαλαρό στιλ και τη διαφορά κάνουν τα sneakers που κάθε άνδρας θα ήθελε να έχει στη συλλογή του. Πρόκειται για τα New Balance 550 Rich Paul, μια μοντέρνα εκδοχή του κλασικού ALD NB 550, που προκαλούν ντελίριο ενθουσιασμού παγκοσμίως. 

Πώς ο Pedro Pascal έγινε ο απόλυτος καρδιοκατακτητής;

Τα New Balance 550, που κυκλοφόρησαν το 2021, διατηρεί την κλασική σιλουέτα του πρωτοτύπου από το 1989 ενώ προσθέτει σύγχρονες λεπτομέρειες σε μπλε, κίτρινο και γαλάζιο χρώμα.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι sneakers που μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και ο Pedro Pascal τα απενοχοποιεί. Αφού το έκανε ο “daddy” της καρδιάς των περισσότερων γυναικών γιατί να μην το αντιγράψεις κι εσύ;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved