May city breaks: Όλα όσα θα χρειαστείς για να περάσεις με στυλ το διήμερό σου

Η άνοιξη είναι η εποχή της απόδρασης. Ένα χαλαρό διήμερο στο πιο κοντινό νησί, στο χωριό που μεγάλωσες ή σε ένα all-inclusive ξενοδοχείο, είναι αυτό που χρειάζεσαι για να ανανεωθείς, να χαλαρώσεις, να «γεμίσεις» τις μπαταρίες σου και να δημιουργήσεις νέες, όμορφες αναμνήσεις.

Όπου και να πας, ό,τι κι αν κάνεις, αυτό που δεν μπορεί να λείπει ούτε από τα μικρά ταξίδια σου είναι η καλή αισθητική, το απαραίτητο στοιχείο που οφείλει να έχει κάθε σύγχρονος άντρας.

Για να φτάσεις, όμως, σε αυτό το σημείο, σου προτείνουμε επισκεφθείς το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στο οποίο θα βρεις ό, τι χρειάζεσαι για να πας το στυλ σου σε άλλο level. Συνέχισε να διαβάζεις, λοιπόν, για να ανακαλύψεις όλα τα key items που ξεχωρίσαμε και να περάσεις το διήμερο σου in style.

 

Ξεκίνα από το πρόσωπό σου και το τζελ ξυρίσματος

Η αισθητική δεν αφορά μόνο τα ρούχα που φοράμε, αλλά περιλαμβάνει το vibe και την εμφάνισή μας στο σύνολό της. Επομένως, η περιποίηση του εαυτού σου, και ειδικά του προσώπου σου, είναι εξαιρετικής σημασίας. Στο κατάστημα Culter Bar-Ber Shop θα βρεις μία ευρεία γκάμα προϊόντων grooming που θα πάει την αυτοφροντίδα σου σε άλλο level και θα απογειώσει το στυλ σου. Δικό μας αγαπημένο είναι το Transparent Shaving Gel Brushless No406 by Depot. Είναι απαλό προς την επιδερμίδα, την περιποιείται ενυδατώνοντάς τη σε βάθος και κάνει το ξύρισμα πανεύκολο.

 

cosmos8

 

Το λεπτό ριγέ πουκάμισο για τις ζεστές πρωινές βόλτες

Στην Ελλάδα είμαστε, οπότε η ζέστη έρχεται νωρίς και για να την υπομείνουμε, τα λεπτά και δροσερά ρούχα είναι απαραίτητα. Το ιδανικό ρούχο για τις πρωινές σου βόλτες, επομένως, δεν είναι άλλο από το ριγέ κοντομάνικο πουκάμισο Jack & Jones - Jorcabana Stripe Shirt, σε άσπρους και γκρι χρωματισμούς, που θα βρεις στο κατάστημα Jack & Jones. Το έχουμε λατρέψει γιατί συνδυάζεται με όλα και είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για τις πρώτες ζέστες.

 

cosmos7

 

Η κλασική πόλο κοντομάνικη μπλούζα είναι must

Όπου και να πας, μία κλασική, κοντομάνικη polo μπλούζα που ταιριάζει με όλα είναι το must και η πιο… safe επιλογή που θα βάλεις στη βαλίτσα σου. Εμείς βέβαια, προτείνουμε να σπεύσεις στο κατάστημα Columbia, όπου μπορείς να βρεις την κλασική, κοντομάνικη polo μπλούζα και σε ροζ απόχρωση, για να δώσεις στο στυλ σου μία πιο funky, ανοιξιάτικη πινελιά και να «ελαφρύνεις» τη χρωματική παλέτα των ρούχων σου.

 

cosmos6

 

Η all time classic καφέ βερμούδα είναι αυτή που θα σε σώσει

Πώς θα έχεις το πιο μοντέρνο στυλ στο διήμερο που θα πας αν δεν έχεις στη ντουλάπα σου μια καφέ βερμούδα; Το May city break επιβάλλει αυτό το item που είναι κλασικό αλλά και σύγχρονο ταυτόχρονα. Η καφέ βερμούδα The North Face Men’s Horizon Short είναι appropriate για τον απογευματινό σου καφέ με την παρέα, το brunch ή το μπαράκι και θα τη βρεις στο κατάστημα Intersport.

 

cosmos5

 

Το μπουφάν που χρειάζεσαι τα δροσερά βράδια του Μαΐου

Ένα πανωφόρι προσθέτει πάντα το κάτι παραπάνω, ενώ είναι απαραίτητο σε περίπτωση που ο καιρός δροσίσει καθώς ο ήλιος θα πέφτει. Το μπεζ ανοιξιάτικο μπουφάν που θα βρεις στο κατάστημα Manetti είναι κομψό, γεμάτο στυλ, τόσο ζεστό όσο χρειάζεται και κατάλληλο για κάθε περίσταση, αφού πάει με όλα τα χρώματα και ξεφεύγει από το κλασικό μαύρο jacket.

 

image1

 

Βάλε στη βαλίτσα το πιο iconic look για το ανοιξιάτικο διήμερό σου

Το μυστικό για να μην χάνεις πότε το στυλ σου είναι να συνδυάζεις από πριν τα outfits που αγοράζεις για να τα έχεις έτοιμα όταν έρθει η ώρα να ετοιμάσεις βαλίτσα. Αν μας ρωτάς, ένα λινό oversized σύνολο, με πουκαμίσα και short-cut παντελόνι με κορδόνι, είναι super stylish και θα εντυπωσιάσει, δεδομένου μάλιστα ότι, τα λινά είναι η τελευταία λέξη της μόδας για αυτή την άνοιξη-καλοκαίρι. Για αυτό, πριν την επόμενη εξόρμηση που έχεις κανονίσει, η επίσκεψή σου στο κατάστημα Aristoteli Bitsiani είναι ξεκάθαρα απαραίτητη.

 

cosmos4

 

Παπούτσια ανάλογα με την περίσταση

Τα σωστά παπούτσια, είναι εκείνα που μπορούν να απογειώσουν κάθε outfit, για αυτό πρέπει πάντα να έχουμε μαζί μας παπούτσια για όλες τις περιστάσεις, είτε πάμε για έναν χαλαρό περίπατο είτε στο πιο όμορφο καφέ δίπλα στη θάλασσα.

 

cosmos3

 

Στο κατάστημα της Nike, λοιπόν, θα βρεις αθλητικά παπούτσια που θα πάρεις μαζί σου αν το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ περπάτημα, όπως τα Nike Invisible 3. Αντίστοιχα, στα Ανατομικά Σακελλάρη θα ανακαλύψεις τα sneakers Mephisto, σε stylish μπεζ και ταμπά χρώμα, που είναι ιδανικά για το casual αλλά, συγχρόνως, άνετο στυλ, καθώς διαθέτουν αποσπώμενο ανατομικό δερμάτινο πέλμα αφρώδους υλικού που βασίζεται στην soft-air technology. 

 

cosmos2

 

Πού πας χωρίς γυαλιά ηλίου;

Τέλος, πέρα από την προφανή προστασία που σου προσφέρουν από τον ήλιο και την απαραίτητη χρήση τους για την υγεία των ματιών σου, τα γυαλιά ηλίου προσθέτουν -αποδεδειγμένα- πολλούς επιπλέον πόντους στυλ στην εμφάνισή σου. Όποιο πρωινό ή απογευματινό outfit και αν διαλέξεις, ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου κάνει πάντα τη διαφορά, επομένως μην παραλείψεις να περάσεις από τα GrandOptical για να προμηθευτείς ένα ζευγάρι κλασικά Ray Ban που θα σου δώσουν άλλον αέρα.

 

cosmos1

 

Και κάπως έτσι, με μία στάση στα Mediterranean Cosmos θα ανακαλύψεις την πιο stylish και ανανεωμένη εκδοχή του εαυτού σου και θα είσαι έτοιμος να εκδράμεις προς κάθε ανοιξιάτικο προορισμό για λίγες ημέρες χαλάρωσης με στυλ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved