Getty Ο Henry Cavill φόρεσε το ιδανικό κοστούμι για σένα που βρίσκεσαι στον όγκο

Ο πρωταγωνιστής του Argyle έδωσε λύση σ’ ένα από τα μεγαλύτερα ανδρικά στιλιστικά προβλήματα της εποχής.

Henry Cavill ευχαριστούμε που γεννήθηκες. Σ’ ευχαριστούμε που υπάρχεις και ζούμε στην εποχή σου. Ο 40χρονος Βρετανός ηθοποιός είναι ένας από τους πιο cool τύπους στο παγκόσμιο star system και η εξήγηση πίσω από αυτό είναι απλούστατη: Είναι ο εαυτός του. Είναι ανεπιτήδευτα σέξι και δεν τον απασχολεί να παίξει κάποιον ρόλο πέρα από εκείνους που του γεμίζουν τον τραπεζικό λογαριασμό με πολλά μηδενικά. Συμβαίνει αυτό με τους ωραίους και ταλαντούχους ανθρώπους. Δεν κουβαλούν κόμπλεξ και το να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου σε κάνει πάντα γοητευτικό. 

Αν μας ρωτάς, θα θέλαμε να τον δούμε να φοράει το κοστούμι του James Bond. Θα γίνει πράξη; Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται, δε θα συμβεί. Αλλά ο Henry Cavill ξέρει πώς να φορέσεις το κοστούμι σου, ειδικά αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία των ανδρών που δεν ξεχνάει να πάει γυμναστήριο. 

GettyImages 2141960022

Για τις ανάγκες της εμφάνισής του στην εκπομπή “Jimmy Kimmel Live”, φόρεσε ένα navy κοστούμι. Αλλά αυτό δεν ήταν απλώς ένα navy κοστούμι. Πρώτον είναι single-breasted, ένα στιλ που προτιμούν όλα τα “πρησμένα” αγόρια εκεί έξω. Ο λόγος; Διότι τα double-breasted σακάκια, μπορούν να δώσουν μια πιο κοντή και φαρδιά εμφάνιση, το οποίο όπως γίνεται εύκολα κατανοητό είναι κάτι που δε θέλει κανείς που δεν skipάρει ποτέ το γυμναστήριο. Την ίδια στιγμή το κοστούμι έχει minimal επένδυση κάτι που αναδεικνύει τους καλογυμνασμένους ώμους του. Επιπλέον, το κοστούμι είναι πραγματικά λεπτομερές με πολύ λεπτές ρίγες, που μπορούν να σε κάνουν να φαίνεσαι ακόμα πιο ψηλός. Το συνδύασε μ’ ένα χακί πουκάμισο και τις αγαπημένες του Chelsea μπότες. 

The Witcher: O Henry Cavill θα φοράει τα ρούχα του Geralt για πολλές σεζόν ακόμη

Το να φοράς κοστούμι όταν βρίσκεσαι στον όγκο είναι δύσκολη πίστα. Αλλά αυτό δεν πρέπει να μας κάνει να το αποφεύγουμε. Ο Henry Cavill δείχνει τον δρόμο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον ακολουθήσεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved