Το ροζ ρολόι της Tudor είναι μία ωδή στην Inter Miami

Ένα εμβληματικό χρώμα που αντανακλά την ζωντάνια που χαρακτηρίζει την Νότια Φλόριντα και το τολμηρό πνεύμα “Born to Dare”.

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτή η συνεργασία. Η Tudor, αδελφική εταιρεία της Rolex, συνεργάστηκε με την Inter Miami, η οποία ανήκει εν μέρει στον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Βρετανός superstar είναι μακροχρόνιος πρεσβευτής της Tudor, οπότε η ροζ επανάληψη του μοντέλου Black Bay Chronograph δε μας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη.

tudor intermiami

Το Tudor Black Bay Chrono “Pink” θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα τεμάχια και διαθέτει ροζ καντράν που αποτελεί μέρος του DNA της Tudor. To νέο μοντέλο Black Bay Chrono Pink διαθέτει κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι 316L διαμέτρου 41mm , ροζ καντράν και στεφάνη με μαύρο δίσκο  από ατσάλι και ταχυμετρική κλίμακα .Είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό χρονογράφου ΜΤ5813 με πιστοποίηση χρονομέτρου COSC και αυτονομία ενέργειας 70 ωρών. 

Black Bay Chrono Pink 002 LR 400x600

Μια άλλη ιδιαιτερότητα αυτού του μοντέλου είναι το μπρασελέ του, καθώς δεν φοριέται με το παραδοσιακό μπρασελέ 3 συνδέσμων τύπου Oyster που βρίσκεται στην τυπική συλλογή, αλλά με ένα μπρασελέ τύπου Jubilee, που είδαμε επίσης στο ανανεωμένο Black Bay Burgundy του 2023 με Master Chronometer κίνηση.

Η λιανική τιμή του Black Bay Chrono “Pink” θα είναι 5.675 δολάρια και τα ρολόγια αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved