«Με τι μαγιό να σκάσω στην παραλία μετά από τόσο γυμναστήριο;»

5 τίμιες επιλογές για να αποφασίσεις.

Αγαπητέ γυμναστηριακέ, τήρησες την υπόσχεση που έδωσες στον εαυτό σου τα περασμένα Χριστούγεννα, κι έχεις λιώσεις στην προπόνηση. Έχεις βάλει όγκο, έχεις κάνει γράμμωση, έχεις φτιάξει κορμί που θα ζήλευαν και τα αγάλματα των Αρχαίων. Σε πιο απλά Ελληνικά: έχεις γίνει ντούκι από τα λίγα.

Είναι εύκολο όμως να υποπέσεις στο σφάλμα της ματαιοδοξίας και να βρεθείς στην παραλία με μαγιό που δεν τιμάνε την προσπάθειά σου. Να βγεις με speedo λες και θα βουτήξεις για χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς, να βάλεις «αυτοκόλλητο» που θυμίζει περισσότερο βρεγμένο μποξεράκι ή να αδιαφορήσεις και να φορέσεις ένα «πιο φαρδύ και μακρύ πεθαίνεις» μαγιό. Και να καταλήξεις να θυμίζεις ράπερ από τα 90s.

zac efron

Μιας και λοιπόν έχεις ρίξει τόση δουλειά, καλό είναι να βρεις τα κατάλληλα μαγιό που θα την αναδείξουν. Και εξηγούμεθα: ιδανικά για σένα δεν είναι ούτε τα πολύ κοντά, ούτε τα πολύ φαρδιά, ούτε τα πολύ μακριά. Ιδανικά είναι εκείνα που στέκονται πάνω από το γόνατο, αναδεικνύοντας τους μηρούς σου. Γιατί δε θα σε δείξουν πιο κοντό και ντούκι από ότι είσαι -αλλά ακριβώς τόσο όσο πρέπει, χωρίς να σου αφαιρέσουν ύψος και να σου προσθέσουν όγκο (που ήδη έχεις μπόλικο).

Για τσέκαρε 5 τίμιες επιλογές που έχουμε διαλέξει για σένα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved