Hamilton Με την Hamilton δε θα μετράς την ώρα για το «Dune: Part Two»

Κυκλοφόρησε δύο περιορισμένης έκδοσης ρολόγια που θα ήθελε στον καρπό του ο Τιμοτέ Σαλαμέ.

Είναι η ταινία που έχει το μεγαλύτερο hype το τελευταίο διάστημα. Το Dune: Part Two βρίσκεται στους κινηματογράφους και όλοι θέλουν να κλέψουν λίγη από τη δόξα του. Ο οίκος ωρολογοποιίας Hamilton αποκάλυψε επιτέλους το custom “Desert Watch” που θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη ταινία “Dune: Part Two”, μαζί με δύο ρολόγια περιορισμένης έκδοσης.

Οι άνθρωποι της εταιρείας συνεργάστηκαν στενά με τον Prop Master της ταινίας, Doug Harlocker, κατόπιν αιτήματος του σκηνοθέτη Denis Villeneuve, για την δημιουργία μίας “στιβαρής, ευδιάκριτης συσκευής Fremen” που αψηφά τους παραδοσιακούς κώδικες της ωρολογοποιίας. “Όταν ο Denis Villeneuve και η ομάδα του επικοινώνησαν μαζί μας με το αίτημα να τους βοηθήσουμε να σχεδιάσουν μία συσκευή καρπού για το Dune: Part Two, ήμασταν πολύ περήφανοι. Αυτό υπογραμμίζει πραγματικά τη θέση της Hamilton ως την ωρολογοποιία των κινηματογραφιστών”, ανέφερε η CEO της μάρκας, Vivian Stauffer.

Την ίδια στιγμή, η Hamilton αποκάλυψε δύο ρολόγια περιορισμένης έκδοσης αφιερωμένα στο Dune: το Ventura XXL Bright Dune και το Ventura Edge Dune. Και τα δύο έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με το εμβληματικό μοντέλο Ventura της μάρκας και διαθέτουν μαύρη επίστρωση PVD. Το Ventura XXL Bright Dune είναι μια περιορισμένη έκδοση 3.000 τεμαχίων και κοστίζει 1.750 δολάρια. Η πρόσοψη του ρολογιού μιμείται το σχέδιο στο καντράν του “Desert Watch” με μια λαμπερή μπλε απόχρωση. Το Ventura Edge Dune από την άλλη, διαθέτει ψηφιακή μπλε οθόνη και μιμείται τα ανάγλυφα στοιχεία στο καντράν του “Desert Watch” με ανάγλυφα στοιχεία στο καντράν. Κοστίζει 2.500 δολάρια και είναι μία περιορισμένη έκδοση 2.000 τεμαχίων. 

Και τα δύο ρολόγια είναι πλέον διαθέσιμα για παραγγελία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Hamilton.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved