Getty Ο Cillian Murphy φόρεσε το επόμενο κοστούμι σου

Η εμφάνιση του Ιρλανδού ηθοποιού είναι ένας συνδυασμός ανάμεσα στα 40s και στο πώς πρέπει να μοιάζει το κοστούμι που θα φορέσεις το 2024.

Αν υπάρχει κάτι που έχουμε μάθει το τελευταίο διάστημα, είναι ότι ο Cillian Murphy γνωρίζει τον τρόπο ώστε να φορέσει ένα κοστούμι καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Είτε πρόκειται για ένα βικτοριανό playboy-coded σύνολο που φόρεσε στις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο, είτε για το ριγέ διπλοσταυροκουμπωτό που εμφανίστηκε στο Jimmy Kimmel Live!, ο Ιρλανδός ηθοποιός και μεγάλο φαβορί για το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου, αποδεικνύει πως γεννήθηκε για να φοράει κοστούμι. 

cillian murphy blunt

Αυτό έγινε ακόμη πιο ξεκάθαρο στα 35α Ετήσια Βραβεία του Σωματείου Παραγωγών στο Χόλιγουντ. Εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του στο Oppenheimer, Emily Blunt και Robert Downey Jr. ή αλλιώς τους Oppenhomies όπως του αρέσει να τους αποκαλεί, μαγνητίζοντας τα βλέμματα. 

Πώς ο Cillian Murphy έχτισε τον ρόλο του πιο stylish κακοποιού

Φόρεσε ένα ανθρακί κοστούμι, το οποίο συνδύασε με ένα κλασσικό μαύρο πουκάμισο και μια μαύρη γραβάτα, ενώ “έκλεισε” το look με γυαλιστερά δερμάτινα Chelsea μποτάκια.

cillian murphy1

Σε σύγκριση με ορισμένες από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις του, όπως το σέξι see-through πουκάμισο που φόρεσε στην πρεμιέρα του Oppenheimer το περασμένο καλοκαίρι, αυτή η εμφάνιση είναι πιο χαμηλών τόνων. Ωστόσο με τη μακρύτερη από το συνηθισμένο γραβάτα και το ψηλόμεσο παντελόνι του, θυμίζει εκείνα τα κοστούμια που φορούσε ο πατέρας της ατομικής βόμβας. Η λεπτομέρεια των φαρδιών πέτων στο κοστούμι μοιάζουν σαν να ήρθαν κατευθείαν από τη δεκαετία του ‘40.

 

 

Εν κατακλείδι, καθώς ο 47χρονος superstar καλπάζει προς το Όσκαρ, αυτή η ρετρό εμφάνιση αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς πρέπει να μοιάζει το επόμενο κοστούμι σου το 2024.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved