associated press O Paul Mescal γνωρίζει τον πιο sexy τρόπο για να φορέσεις το σακάκι σου

Ούτε πουκάμισο, ούτε t-shirt. Το shirtless στα καλύτερά του.

Αν θέλεις δωρεάν μαθήματα στιλ, τότε μπορείς να τα πάρεις από τον Paul Mescal. Ο 28χρονος ηθοποιός γνωρίζει πως να κάνει κάθε ρούχο που φοράει να δείχνει sexy πάνω του. Πώς τα καταφέρνει; Χωρίς να πέφτει στην παγίδα των υπερβολών. Το στιλ δεν χρειάζεται βερμπαλισμούς αλλά λεπτομέρειες που θα το εκτοξεύσουν. 

Και ο Paul Mescal το γνωρίζει κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

 

PaulMescal1

 

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η εμφάνισή του στην 44η τελετή απονομής των βραβείων της Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου του Λονδίνου. Εκεί η ιστορική δραματική ταινία για το Ολοκαύτωμα «Ζώνη Ενδιαφέροντος» ανακηρύχθηκε Ταινία της Χρονιάς ενώ ο Paul Mescal ως ο Βρετανός/Ιρλανδός Ερμηνευτής για το σύνολο του έργου του το 2023.

Ωστόσο ο Paul Mescal δε μαγνήτισε τα βλέμματα μόνο γι’ αυτό. Η εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί ήταν εκείνη που ξεχώρισε και όλοι οι άνδρες αναρωτηθήκαμε πως το κατάφερε ξανά. Τι έκανε; Φόρεσε ένα σμόκιν και… ξέχασε να βάλει πουκάμισο. Το shirtless στα καλύτερά του. Μία τολμηρή κίνηση που μόνο ο ίδιος θα μπορούσε να φέρει εις πέρας. Το έχει δοκιμάσει και ο Τιμοτέ Σαλαμέ στο παρελθόν αλλά ο Paul το έπραξε με άριστο τρόπο. 

Ένα Cartier Tank στον καρπό του και μία αλυσίδα στο λαιμό ήρθαν να δέσουν το στιλ και να διδάξουν πως όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα. Μινιμαλισμός και στιλ. Από εμάς είναι “ναι”.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved