associated press Το ρολόι του Idris Elba δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου

Εμφανίστηκε μ’ ένα ρολόι προσιτό για κάθε πορτοφόλι και απέδειξε γι’ ακόμη μία φορά το πόσο cool είναι.

Μας αρέσει ο Idris Elba. Δεν χρειαζόταν να τον δούμε ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της Calvin Klein για να το επιβεβαιώσουμε. Ο Idris Elba είναι cool και δε μας χαλούσε να τον δούμε να φοράει το κοστούμι του θρυλικού James Bond. Μέχρι όμως να τον δούμε να μπαίνει στα παπούτσια του πράκτορα “007”, ο Βρετανός ηθοποιός κάνει ό,τι μπορεί για να τον αγαπήσουμε κι άλλο.

 

 

Εμφανίστηκε στο Chunkz & Filly Show στο Youtube και μίλησε αναφορικά με την καμπάνια που βοηθά στην εξάπλωση της ευαισθητοποίησης και στην πρόληψη των εγκλημάτων με μαχαίρι. Στον καρπό του φόρεσε ένα ρολόι Brew Metric, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1970 και διαθέτει χρονογράφο και ενσωματωμένο μπρασελέ.

cc2ca94a47d002971a1857b31dc60b80a2fc94e3

 

Τροφοδοτείται από τον VK68 Meca-Quartz, συνδυάζει την ρετρό εμφάνιση και κοστίζει 450 δολάρια. Αλήθεια πόσους celebrities έχεις δει να κυκλοφορούν με ρολόι που να μην κοστίζει μία περιουσία; Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ο Βρετανός καταξιωμένος ηθοποιός έχει εμφανιστεί στο παρελθόν με κομμάτια που ανήκουν στην υψηλή ωρολογοποιία, οπότε αυτή η εμφάνιση μόνο ενθαρρυντική είναι για εμάς τους κοινούς θνητούς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved