Πώς να διαλέξεις τα κατάλληλα γάντια για το βαρύ κρύο

Περισσότερη ζεστασία και περισσότερο στιλ. 

Mέσα στην καρδιά του χειμώνα ένα από τα βασικά ζητήματα που μας ενδιαφέρουν είναι πώς να ζεσταθούμε περισσότερο και από αυτό ξεκινούν πολλά στιλιστικά θέματα. Ένα από αυτά που θέλουμε να θίξουμε στο συγκεκριμένο άρθρο είναι το κεφάλαιο «γάντια». Οι περισσότεροι άντρες υποτιμούν τα γάντια παρότι προσθέτουν στο στιλ, αλλά και στη ζεστασιά. Μήπως ήρθε η ώρα να το σταματήσεις αυτό; Για να σε βοηθήσουμε να μην χαθείς σε περίεργες επιλογές, είμαστε εδώ για να σου πούμε τι μπορείς να προσέξεις και τι όχι για να πάρεις τη σωστή απόφαση. Δεν είναι τόσο δύσκολο, όσο φαίνεται. Δώσε λίγη έμφαση στα παρακάτω και η εμφάνισή σου πέρα ότι θα έχει παραπάνω στιλ θα έχει και περισσότερη ζεστή.

Τι κάνει ένα γάντι καλό

Πριν εμβαθύνουμε στην επιλογή σου είναι σημαντικό να καταλάβουμε τι κάνει ένα ζευγάρι γάντια καλό. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβεις τα «γνωρίσματά» του όπως το υλικό, την εφαρμογή και το στιλ. Και μην ξεχνάς πάνω από όλα πρέπει να αισθάνεσαι άνετος.

Οι μπότες που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις στεγνός τις πιο υγρές μέρες του χειμώνα

Tips για τη σωστή επιλογή:

Χρώματα: «Συντόνισε» το χρώμα των γαντιών σου με το υπόλοιπο ντύσιμό σου για μια λαμπερή εμφάνιση. Φρόντισε να υπάρχει μια χρωματική ισορροπία. Μπορείς να επιλέξεις ένα ουδέτερο χρώμα, όπως μαύρο, λευκό και μπεζ. Σε περίπτωση που δεν έχεις την «άνεση» να έχεις πάνω από ένα ζευγάρι.

Τέλεια εφαρμογή: Βεβαιώσου ότι τα γάντια σου εφαρμόζουν καλά, αλλά ότι είναι και άνετα. Απέφυγε τα υπερβολικά στενά ή χαλαρά γάντια που μπορεί να αλλοιώσουν το συνολικό σου στιλ.

Τα αξεσουάρ με προσοχή: Μπορείς να έχεις και άλλα αξεσουάρ, όπως κασκόλ και καπέλα για να συμπληρώσουν τα γάντια σου και να βελτιώσουν τη συνολική σου χειμερινή εμφάνιση.

Σκέψου την περίσταση: Σκέψου την περίσταση όταν επιλέγεις το ντύσιμό σου. Αυτό που ταιριάζει στις χαλαρές εξόδους μπορεί να μην είναι κατάλληλο για επίσημες εκδηλώσεις.

Υφές: Πειραματίσου με υφές συνδυάζοντας δερμάτινα γάντια με μάλλινα ή κασμίρι ρούχα. Αυτό προσθέτει βάθος και κομψότητα στο ντύσιμό σου.


Σκέψου αυτά για αρχή και ξεκίνα να κάνεις μικρές αλλαγές που θα βελτιώσουν αισθητά την εικόνα σου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved