4 στιλιστιικά tips για μεγαλόσωμους άντρες

Κάποιους μας έβγαλε η μαμά μας θρεφτάρια. Αλλά υπάρχουν λύσεις.

Πέρα από το σώμα σου πρέπει να αισθάνεσαι καλά και με τα ρούχα σου και αυτό δεν πρέπει να προϋποθέτει ότι έχεις το ιδανικό -για εσένα- σώμα. Εδώ είμαστε εμείς για να σε βοηθήσουμε να βρεις τα ιδανικά ρούχα για εσένα, τα ρούχα δηλαδή που θα ταιριάζουν καλύτερα στο σωματότυπό σου. Επομένως, σε τι μπορείς να δώσεις βάση εσύ που είσαι μεγαλόσωμος;

Μην περιμένεις για ένα μελλοντικό ιδανικό σώμα

Μην περιμένεις να αποκτήσεις το ιδανικό βάρος για να ντυθείς σωστά. Η βασική αρχή είναι να αποδεχτείς το σώμα σου όπως είναι. Ο στόχος ενός outfit είναι να αγκαλιάσει το σώμα σου στην καλύτερη εκδοχή του. Για αυτό θα μπορούσες να αποφύγεις τα φαρδιά ρούχα. Είναι εύκολο για το σώμα σου να δείχνει άμορφο με φαρδιά μπλουζάκια, φανελάκια, σορτς και περισσότερα αθλητικά ρούχα. Μπορείς να τα βάλεις στο γυμναστήριο. 

Σωστή εφαρμογή

Σχεδόν ολόκληρο το σώμα μας είναι καλυμμένο με ρούχα. Η λάθος εφαρμογή μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι ατημέλητος και απεριποίητος. Μια πιο ίσια γραμμή στο ντύσιμό σου, θα φανεί καλύτερη πάνω σου. Η καλή αναλογία και η άνεση είναι κρίσιμοι παράγοντες για να έχουν σωστή εφαρμογή τα ρούχα σου. 

Αλήθεια, φοράς ακόμη τσαντάκι -μπανάνα;

Ελαφριά υφάσματα

Υπάρχουν δύο λόγοι για να αποφύγεις τα χοντρά και βαριά υφάσματα: Προσθέτουν επιπλέον όγκο και τείνουν να παγιδεύουν τη θερμότητα και να προκαλούν υπερβολική εφίδρωση. Μπορείς να τα αποφύγεις αυτά επιλέγοντας λεία, ελαφριά υφάσματα που θα σε κολακεύουν περισσότερο. Για παράδειγμα, ένα λεπτό μάλλινο παντελόνι είναι πολύ πιο ελαφρύ από ένα χοντρό τζιν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το μάλλινο παντελόνι να πέφτει καλύτερα στο σώμα.

5 style tips για να βελτιώσεις την εικόνα σου

Επέλεξε το σωστό χρώμα

Η επιλογή ενός σωστού χρώματος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσεις ένα ντύσιμο και δεν χρειάζονται υπερβολές. Οι μεγαλόσωμοι άντρες τείνουν να δείχνουν καλύτερα με σκούρα χρώματα. Το navy blue, το καφέ, το μαύρο και το γκρι ανθρακί πρέπει να είναι από τα βασικά χρώματα που θα προτιμήσεις. Εάν επιλέξεις να φορέσεις και άλλα χρώματα, μείνε στα σκούρα. Για παράδειγμα, το σκούρο πράσινο της ελιάς είναι πιο κατάλληλο από το πράσινο του λάιμ.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved