Getty Τα μικρά ρολόγια είναι τάση και το επιβεβαιώνει ο Timothée Chalamet

Φόρεσε ένα μικροσκοπικό ρολόι Cartier και έδειξε τον δρόμο.

Τα μικρά κομψά ρολόγια είναι τάση. Βασικά για να είμαστε σωστοί είναι η μεγαλύτερη τάση ρολογιών για το 2023, κάτι που δεν πρόκειται ν’ αλλάξει το 2024. Ο Timothée Chalamet αποφάσισε να το επιβεβαιώσει και το έκανε πράξη στον αγώνα Lakers-Pacers. Εκεί φόρεσε ένα Cartier Panthère 23 χιλιοστών. 

 

 

Πρόκειται για μία ανατροπή από τις δεκαετίες του ‘90 και του ‘00, όταν τύποι όπως ο Stallone και ο Schwarzenegger προτιμούσαν τα τεράστια Panerai και Audemars Piguets. Στο σήμερα, τα ρολόγια επιστρέφουν σε μία πιο κομψή τάση και οι άνδρες υιοθετούν σκόπιμα ρολόγια σχεδιασμένα για γυναίκες. Αυτά τα ρολόγια διαθέτουν γενικά μεγέθη θήκης (20-30 χιλιοστών) και άφθονη χρήση πολύτιμων μετάλλων, διαμαντιών και άλλων πολυτελών πινελιών. Αυτή είναι η κατηγορία στην οποία ανήκει το γοητευτικό Panthere του Chalamet. Το Panthere είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Cartier. 

Unpopular Opinion: Ο Timothée Chalamet ταιριάζει απόλυτα με την Kylie Jenner

Το κομψό αιλουροειδές εμφανίζεται στα κοσμήματα της εταιρείας από το 1914 και συγχωνεύτηκε σε μια πλήρη ωρολογική συλλογή το 1983 ως Panthère de Cartier. Γρήγορα έγινε το αγαπημένο κόσμημα για celebrities όπως η Madonna και η Gwenyth Paltrow, ενώ γοήτευσε μέχρι και την πριγκίπισσα Diana. Φυσικά από την γοητεία του Panthère de Cartier δεν μπορούσαν να μη γοητευτούν και οι πιο ωραίοι άνδρες της εποχής, συμπεριλαμβανομένων των Pierce Brosnan, Charlie Sheen και Keith Richards. 

Βέβαια μόλις πριν από λίγα χρόνια, θα δυσκολευόσουν να βρεις έναν άντρα να φοράει ένα ρολόι από μια συλλογή που περιγράφεται από την Cartier ως «βασικό στοιχείο για μια γυναίκα που δεν περνά ποτέ απαρατήρητη». Ωστόσο η πραγματική περιγραφή για το Panthère είναι “άγριο, αιλουροειδές και ελεύθερο", στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα με την ενέργεια του Chalamet. Και αποτελούν στοιχεία που θέλεις να υιοθετήσεις στην προσωπικότητά σου το 2024.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved