Οι τσάντες ταξιδιού Bag Stories είναι τόσο μοναδικές, όσο κάθε σου ταξίδι

Τι χρειάζεσαι απαραιτήτως για να οργανώσεις και να ξεκινήσεις την επόμενη travel adventure σου;

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με μία παραδοχή: Ότι τα ταξίδια διευρύνουν τους ορίζοντές σου, είτε πρόκειται για τους γευστικούς, είτε για τους καλλιτεχνικούς. Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, κάθε ταξίδι σου είναι μοναδικό.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που αισθάνεσαι ότι το τελευταίο διάστημα έχεις «βυθιστεί» στη ρουτίνα της καθημερινότητας ή αν βασικός σου στόχος για το 2024 είναι να ταξιδέψεις περισσότερο, αυτό το κείμενο είναι για εσένα. Διότι θα σου υπενθυμίσει την αξία μιας «απόδρασης», τη σημασία ενός ταξιδιού, έστω και ολιγοήμερου.

Το ερώτημα είναι το εξής: Τι χρειάζεσαι απαραιτήτως για να οργανώσεις και να ξεκινήσεις την επόμενη travel adventure σου; Μα φυσικά μία τσάντα ταξιδιού. Όχι όμως μία οποιαδήποτε τσάντα, αλλά μία travel bag που είναι από μόνη της ικανή να σε εμπνεύσει να κλείσεις τα αεροπορικά σου εισιτήρια ή να μπεις στο αυτοκίνητο για ένα last minute road trip.

Το ποια είναι αυτή η τσάντα ταξιδιού, το μοιραζόμαστε αμέσως μαζί σου -και μας ευχαριστείς μετά.

Το σακίδιο πλάτης που θα σε βάλει σε travel mode

Μπορεί ένα σακίδιο πλάτης να σε κάνει να βάλεις νέους προορισμούς στην travel list σου; Ναι, αν είναι το σακίδιο πλάτης Delsey από τη σειρά Raspail Blue, που θα βρεις στα καταστήματα Bag Stories. Σε αυτό θα βάλεις το laptop σου, τα ταξιδιωτικά σου έγγραφα, το θερμός σου, δύο αλλαξιές και έφυγες για την επόμενη περιπέτεια.

Must-know tip: Στα plus του θα συμπεριλάβουμε το ότι είναι αδιάβροχο, ότι έχει επιπλέον επένδυση στους ιμάντες ώμου και στην πλάτη για έξτρα άνεση και φυσικά, ότι είναι eco-friendly. Βλέπεις, είναι κατασκευασμένο από RPET, ένα υλικό που προκύπτει από την ανακύκλωση εννέα πλαστικών μπουκαλιών!

Picture1

 

Στο χέρι ή τον ώμο θα είναι μαζί σου παντού

Αν αναζητάς μια τσάντα ταξιδιού που θα σου χαρίζει άνεση και θα σου επιτρέπει να έχεις όλα τα απαραίτητα μαζί σου, πάντα και παντού, αυτή είναι η τσάντα ταξιδιού Bric's από τη σειρά Χ-Travel Elephant Grey.

Είναι κατασκευασμένη από μαλακό, ελαφρύ και ανθεκτικό νάιλον και αν θέλεις να κάνεις από μόνος σου μία δοκιμή, για να διαπιστώσεις πόσο άνετη είναι, αρκεί μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα Bag Stories. Ίσως, βέβαια, να σε εντυπωσιάσουν περισσότερο οι χαρακτηριστικές, δερμάτινες λεπτομέρειες της Bric's στην τσάντα, που της δίνουν στυλ και φινέτσα.

Must-know tip: Θα την εκτιμήσεις διότι, μεταξύ άλλων, σε βοηθά να είσαι πιο ευέλικτος στα ταξίδια σου. Σκέψου ότι ολόκληρη η τσάντα διπλώνεται και αποθηκεύεται εύκολα, ότι μπορείς να την κρατήσεις στο χέρι ή να τη μεταφέρεις στον ώμο σου, χρησιμοποιώντας τον αφαιρούμενο ιμάντα, καθώς και ότι διαθέτει αποσπώμενη εσωτερική τσέπη με φερμουάρ, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νεσεσέρ ή μικρό τσαντάκι.

 

 Picture3

Είσαι έτοιμος για μοναδικές εξερευνήσεις;

Αν βασικός σου στόχος μέσα από τα ταξίδια σου είναι να ανακαλύπτεις νέους πολιτισμούς ή να ζεις μία νέα adventure κάθε φορά, τότε μία είναι η travel bag που θα σε εμπνεύσει για μία νέα «απόδραση». Ο λόγος για την τσάντα ταξιδιού Delsey από τη νέα σειρά Chatelet Air 2.0 που έρχεται με ένα μεγάλο «ατού» για κάθε traveler: Διαθέτει την αντιμικροβιακή τεχνολογία SILVADUR™ η οποία αποτρέπει τη συσσώρευση βακτηρίων!

Must-know tip: Αυτή η τσάντα είναι εντυπωσιακή. Δεν είναι μόνο αυτό όμως. Είναι, επίσης, κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά, ελαφριά, ανθεκτική, αδιάβροχη και ευρύχωρη. Θα μεταφέρεις, λοιπόν, όλα τα απαραίτητα για το ταξίδι σου στην ευρύχωρη κεντρική θήκη που διαθέτει και θα αποθηκεύεις τα υγρά σου αντικείμενα στη διάφανη θήκη, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

 

Picture4

 

 

Όπου και αν ονειρεύεσαι να βρεθείς στο επόμενο ταξίδι σου και όσες αποδράσεις και αν περιλαμβάνει η travel wish list σου για το νέο έτος, ένα είναι το σίγουρο: Χρειάζεσαι πρώτα να διαθέτεις μία καλή τσάντα ταξιδιού. Και με το «καλή» δεν εννοούμε απλώς στυλάτη, αλλά άνετη, πρακτική και αξιόπιστη. Τι λες, λοιπόν; Πότε θα επισκεφτείς ένα κατάστημα Bag Stories για να μπεις σε travel mood;

 

 

Kάνε σήμερα τις αγορές σου στο www.bagstories.gr και στα καταστήματα Bag Stories. Ακολούθησε τα Bag Stories στο Facebook και το Ιnstagram!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved