Το ζόρικο πάντρεμα της Harley Davidson με τον Jason Momoa

To retro biker jacket είναι ξεκάθαρα αυτό που θέλουμε για την γκαρνταρόμπα μας.

Η Harley-Davidson και το On The Roam του Jason Momoa, συνεργάστηκαν με τη διάσημη εταιρεία δερμάτινων ρούχων, The Real McCoy's, για να αναβιώσουν ένα στυλ τζάκετ μοτοσικλέτας με το νέο "Cycle Champ".

harl3

Το κλασικό σχέδιο, το οποίο έχει δει διάφορες στιλιστικές διαφορές από τη δεκαετία του 1940 έως τη δεκαετία του 1960, αποτίνει φόρο τιμής στην πρώτη του κυκλοφορία στα 40s. Φτιαγμένο από κορυφαίας ποιότητας δέρμα και κατασκευασμένο από την ομάδα τεχνιτών του The Real McCoy, το στιβαρό δερμάτινο μπουφάν διαθέτει λεπτομέρειες κατάλληλες για την εποχή, όπως προσαρμοσμένα μπρούτζινα καρφιά και την χαρακτηριστική τσέπη σε ‘‘D’’ σχήμα της Harley. Ενισχύεται εσωτερικά με σατέν επένδυση και ένα ειδικό σήμα που χαιρετίζει τη φύση της περιορισμένης του έκδοσης. Ο Jason Momoa από την πλευρά του, είναι συλλέκτης Harley Davidson με μοντέλα από  τη δεκαετία του ’30 και του ’40, ενώ αγαπάει ξεκάθαρα και τον ρουχισμό που ακολουθεί την biker μόδα.

 

harl4

 

Και τώρα τα δυσάρεστα. Δεν είναι σε καμία περίπτωση από τα φτηνά δερμάτινα, μιας και το limited edition κομμάτι αξίζει 2.500 δολάρια. Όχι, δεν το παίρνουμε παιδιά, αλλά μπορούμε να το θαυμάσουμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved