Getty Η Rihanna φόρεσε ένα ρολόι αξίας 400.000 δολαρίων στον αστράγαλο της γιατί μπορεί

Το νιώσε, το κάνε.

Η Rihanna ξέρει πως να δημιουργεί τάσεις. Δε φοβάται να σπάσει τα όριά της, να κάνει το διαφορετικό, να αναγκάσει τον κόσμο να στρέψει το βλέμμα πάνω της. Το τελευταίο της χτύπημα ήρθε σε εκδήλωση της Puma που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εναρκτήριου Grand Prix του Las Vegas. Εκεί εμφανίστηκε μ’ ένα εκθαμβωτικό ρολόι χειρός Jacob & Co., το οποίο ωστόσο δε φόρεσε στον καρπό αλλά στον αστράγαλό της.

Οκ, Rihanna είναι, το νιώσε, το κάνε. Κατασκευασμένο από λευκό χρυσό 18 καρατίων, το εντυπωσιακό custom ρολόι διαθέτει ένα χαρακτηριστικό τετράγωνο καντράν και ένα ιδιαίτερο μπρασελέ που αποτελείται από τρεις λωρίδες και ήταν διακοσμημένο με 155 διαμάντια περίπου 70 καρατιών. Το συνδύασε με ένα μαύρο κολάν Balenciaga, ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν και μαύρα γυαλιά ηλίου.

 

rihanna1 1

 

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η superstar συνεργάζεται με τον Jacob & Co. και προκαλεί το κοινό. Πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Ιούνιο, φόρεσε ένα από τα κομμάτια της ωρολογοποιίας στο λαιμό της κατά τη διάρκεια της πρώτης επίδειξης μόδας του Pharrell Williams για τον οίκο Louis Vuitton στο Παρίσι. Το συγκεκριμένο ρολόι κόστιζε 670.000 δολάρια ενώ το πολυτελές ρολόι που επέλεξε να κοσμήσει τον αστράγαλο της κοστίζει 400.000 δολάρια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved