Τα «Always On Side» items που δημιουργούν τις πιο casual και sport chic εμφανίσεις σου

Όπου και να είσαι, ότι και να κάνεις, πάντα λαμβάνεις αποφάσεις, είτε πρόκειται για το μπλουζάκι που θα φορέσεις, είτε για το αν θα κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου.

Διαρκώς επιλέγεις πλευρά, διαρκώς αποφασίζεις. Ό,τι και αν επιλέγεις όμως, θέλεις πάντα να νιώθεις άνετα, να είσαι ο εαυτός σου. Και η νέα New Era συλλογή, Always On Side, είναι εδώ για να σε εμπνεύσει να τα καταφέρεις.

 

fais1

 

Χρώμα, παλμός, αυθεντικότητα: Το τρίπτυχο για τις πιο casual και sport chic εμφανίσεις

Η μόδα δεν είναι μόνο τα ρούχα που επιλέγεις, αλλά και ο τρόπος που τα συνδυάζεις. Στην πραγματικότητα, ο τρόπος που συνδυάζεις τα ρούχα σου και τα χρώματα που επιλέγεις, διότι δίνουν παλμό και αυθεντικότητα σε κάθε σου outfit.

 

fais2

 

Αν θέλεις να αρχίσεις να εκφράζεσαι περισσότερο μέσα από το στυλ σου, λοιπόν, μην διστάσεις να επιλέξεις τα αγαπημένα σου athleisure looks από τη συλλογή Always On Side της New Era, με τις απλές αλλά χαρακτηριστικές γραμμές και τα ιδιαίτερα χρώματα, ακόμη και για μία νυχτερινή έξοδο ή ένα επαγγελματικό meeting.

 

fais3

 

Always On Side είναι το νέο mantra της ημέρας σου και ο τρόπος να λάμψεις με στυλ

Για εσένα που δεν φοβάσαι να κάνεις επιλογές που αναδεικνύουν την προσωπικότητά σου, η νέα συλλογή Always On Side είναι ό,τι χρειάζεσαι. Αντλώντας έμπνευση από την καθημερινότητά σου και τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν, δίνει άλλο νόημα στην ημέρα σου, ευφάνταστο και πρωτότυπο.

Είναι η επιλογή που έψαχνες για να «σπάσεις» τη ρουτίνα, να νιώσεις και πάλι δημιουργικός, να αποτελέσεις έμπνευση για τους γύρω σου, όπως η New Era αποτελεί τη δική σου έμπνευση.

 

fais4

 

Είσαι έτοιμος να κάνεις τις επιλογές που θα αφήσουν τη δημιουργικότητά σου να λάμψει; Η New Era είναι εδώ για να σου συστήσει τη νέα της συλλογή Always On Side, που σου «δίνει» το ελεύθερο να είσαι όπως και όποιος θέλεις, κάνοντας την πιο σημαντική επιλογή στη ζωή σου: Να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να τον αναδεικνύεις σε κάθε περίσταση.

 

fais

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved