Men’s elegant dressing: Κοστούμια και αξεσουάρ που προσθέτουν εξτρά γοητεία στα look σου

Τι χρειάζεσαι για να είσαι κομψός from head to toe αυτόν τον χειμώνα.

Μπορεί η ντουλάπα σου να είναι γεμάτη με hoodies, chinos και t-shirt όμως, όση άνεση και αν σου προσφέρουν τα urban items της γκαρνταρόμπας σου και όσο trendy και αν έχει γίνει το athleisure στυλ, πάντα θα χρειάζεσαι ρούχα, αξεσουάρ και προϊόντα για πιο κομψές και επίσημες περιστάσεις.

Τα καλά νέα είναι ότι αν η χειμερινή σου γκαρνταρόμπα χρειάζεται ανανέωση ή προσθήκες που θα σου χαρίζουν γοητεία και έξτρα «πινελιές» κομψότητας, ο Νοέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για να ασχοληθείς σοβαρά με το στυλ σου.

Ρίξε, λοιπόν, μία ματιά στον «οδηγό» κομψότητας που ετοιμάσαμε με έμπνευση από όσα είδαμε στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos και βρες τα essentials του αντρικού elegant dressing για το φετινό φθινόπωρο και τον χειμώνα που πλησιάζει.

 

Τα κοστούμια και τα σακάκια που θα προσθέσουν γοητεία στο στυλ σου

Κάθε άντρας οφείλει να έχει τουλάχιστον δύο κοστούμια και δύο σακάκια στην γκαρνταρόμπα του. Το θέμα είναι τι αξίζει να επιλέξεις με βάση την εποχικότητα, τις τάσεις της μόδας και το στυλ σου.

Σε ό,τι αφορά στις πιο επίσημες εμφανίσεις σου, λοιπόν, δηλαδή για το επαγγελματικό meeting, το special ραντεβού, την πρόσκληση σε γάμο, το event της εταιρείας, καλό είναι να επιμείνεις στη διαχρονικότητα. Προτίμησε συνεπώς σκούρα, passe-partout χρώματα και κομψές, all time classic γραμμές. Όσο για τις τάσεις της μόδας στα κοστούμια για τη νέα σεζόν, στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos βρήκαμε επιλογές που ξεχωρίζουν.

#1 Για εσένα που αγαπάς τη βιωσιμότητα και την ευελιξία: Ξεκινάμε από το attica, εκεί όπου βρήκαμε ένα κομψό, μαύρο, eco-friendly Hugo Boss κοστούμι που αξίζει την προσοχή σου, μιας και τα περισσότερα υλικά του, όπως το μαλλί, προέρχονται από βιώσιμες πηγές. Είναι, επίσης, ιδανικό για εσένα που προτιμάς την extra-slim fit γραμμή, αλλά παράλληλα θέλεις να νιώθεις άνετος και να είσαι ευέλικτος με ό,τι φοράς.

 

style1

 

#2 Για εσένα που αγαπάς το χρώμα σε κάθε occasion: Τα σκούρα χρώματα είναι ιδανικά για το αντρικό κοστούμι τον χειμώνα όμως, αν αγαπάς τις πιο colorful εμφανίσεις, τότε επένδυσε στο καφέ -και θα μας θυμηθείς. Τι λες για αυτό το ιδιαίτερο καφέ κοστούμι σε slim fit γραμμή από το κατάστημα Aristoteli Bitsiani;

 style2

 

#3 Για εσένα που επιμένεις στα all time classic: Το μπλε θα είναι πάντα μία από τις διαχρονικές επιλογές στο αντρικό κοστούμι και αν επιμένεις στις all time classic επιλογές, τόσο σε επίπεδο απόχρωσης, όσο και γραμμής, δες το σκούρο μπλε κοστούμι που ξεχωρίσαμε από το MANETTI.

 

 style3

 

#4 Για εσένα που γοητεία και καρό πηγαίνουν μαζί: Αν αναζητάς ένα επίσημο outfit που θα κάνει τη διαφορά, δες το καρό κοστούμι από 100% μαλλί από το Navy & Green. Με γαζί στο πέτο και τον γιακά που δίνει την αίσθηση του χειροποίητου, με ραφή υψηλής ποιότητας και υφάσματα REDA -που είναι από τους σπουδαιότερους ευρωπαϊκούς οίκους- πρόκειται για μία επιλογή που ξεχωρίζει και ενδείκνυται για ιδιαίτερες περιστάσεις.

 style4

 

Αν επιμένεις στο καρό, το οποίο είναι και μεγάλη τάση στη μόδα τον φετινό χειμώνα, σου έχουμε ακόμη μία καρό πρόταση σε γκρι αποχρώσεις: Εκείνη που βρήκαμε στο κατάστημα Portobello's. Το ποιο από τα δύο καρό κοστούμια θα επιλέξεις, εξαρτάται από το γούστο σου.

 style5

 

Το απαραίτητο λευκό πουκάμισο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο

Όσο και αν σου αρέσει να «παίζεις» με τα χρώματα και τις αντιθέσεις, ένα λευκό πουκάμισο είναι απαραίτητο για την αντρική γκαρνταρόμπα, ανεξαρτήτως εποχής. Για την ακρίβεια, αποτελεί τη βάση του κομψού, αντρικού στυλ και μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με σχεδόν κάθε κοστούμι.

Μην παραλείψεις, λοιπόν, να βάλεις στην χειμερινή wish list για το στυλ σου ένα λευκό, ποιοτικό, βαμβακερό πουκάμισο, όπως αυτό που βρήκαμε στο κατάστημα Lacoste. Σε regular fit γραμμή και με το κλασικό logo του brand να φαίνεται διακριτικά, πρόκειται για μία επιλογή που θα φορέσεις εύκολα και θα σου χαρίσει στυλ και γοητεία, χωρίς πολλή προσπάθεια.

 style6

 

Ώρα για τα πιο elegant αντρικά αξεσουάρ για τις ξεχωριστές σου εμφανίσεις

Ένας άντρας δεν χρειάζεται πολλά αξεσουάρ για να χαρίσει «νότες» κομψότητας σε ένα look του. Για την ακρίβεια, αρκεί να δώσει προσοχή στα γυαλιά και τις κάλτσες που θα φορέσει. Στην περίπτωση, βέβαια, που πρόκειται για ένα πιο επίσημο look, τότε θα χρειαστεί να δώσει έξτρα προσοχή στα συγκεκριμένα αξεσουάρ.

Η συμβουλή μας είναι να επενδύσεις σε επιλογές που αποπνέουν πολυτέλεια, αλλά παραμένουν απλές, διαχρονικές και μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με αρκετά outfit και δη, κοστούμια. Τι λες για τις μακριές, αντρικές κάλτσες με σχέδια, από βαμβακερό μερσεριζέ νήμα από το Intimissimi Uomo;

 

style7

 

Όσο για εσένα που χρειάζεσαι και sunglasses για να συμπληρώσεις τα χειμερινά look σου, δες τα μαύρα γυαλιά ηλίου Moscot Lemtosh από το κατάστημα Optical Papadiamantopoulos -και μας ευχαριστείς μετά!

 

style8

 

Οι λεπτομέρειες στην περιποίησή σου που θα κάνουν τη διαφορά

Last but not least, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι ένα αντρικό look δεν είναι ολοκληρωμένο αν πέρα από τα outfit σου, δεν έχεις επενδύσει στην προσωπική σου περιποίηση. Και όταν αναφερόμαστε σε περιποίηση, φυσικά και μιλάμε για το μούσι ή τη γενειάδα σου.

Για ευέλικτο styling, φυσική λάμψη και κράτημα σου έχουμε, λοιπόν, την κατάλληλη πομάδα: Ο λόγος για την Paul Mitchell Mvrck Original Pomade 85g από το Culter Bar-Ber Shop, μία πομάδα για φυσική λάμψη που είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών, ξεβγάζεται εύκολα και θα σε κάνει να δείχνεις πιο λαμπερός και περιποιημένος -που είναι και το ζητούμενο σε μία πιο σημαντική ή επίσημη εμφάνιση.

 style9

 

Αυτόν τον Νοέμβριο αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και εμπλούτισε την γκαρνταρόμπα σου, αλλά και το men's care kit σου με τα απαραίτητα για εμφανίσεις που αποπνέουν γοητεία και πολυτέλεια, από την πρώτη ματιά. Στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι. Για εμάς, πάντως, το «κλειδί» για ένα κομψό, αντρικό look βρίσκεται στην απλότητα και τη διαχρονικότητα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved