Τα ανδρικά essentials για τις εξορμήσεις εκτός πόλης

Ιδού όλες οι ανδρικές επιλογές που θα βρεις στο The Mall Athens σε ρούχα και αξεσουάρ για την επόμενη εξόρμησή σου!

Αν υπάρχει ένα «μυστικό» που μπορεί να κάνει το φετινό φθινόπωρο ακόμη πιο fun, σίγουρα είναι οι εξορμήσεις εκτός πόλης, που θα βάλουν σε «pause» τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και θα μας δώσουν την ευκαιρία να ζήσουμε καινούργιες εμπειρίες.

Και επειδή, εμείς γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα, τη σημασία μιας εξόρμησης εκτός πόλης, αλλά ταυτόχρονα, και πόσο απαιτητική είναι μια τέτοια «εκδρομή», ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να επισκεφτούμε το The Mall Athens, αναζητώντας όλα τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ, που θα μας κρατήσουν μοναδική συντροφιά κατά τη διάρκεια της απόδρασής μας.

 

essential10

 

To πιο stylish πουκάμισο

Με τη θερμοκρασία να πέφτει αισθητά όσο περνάει ο καιρός, πρώτο μας μέλημα είναι οι στυλιστικές επιλογές που θα μας κρατάνε ζεστούς. Επομένως, δεν γινόταν να μην βάλουμε στη wishlist μας ένα μπουφάν, που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Φυσικά, το βρήκαμε μπαίνοντας στο κατάστημα Terranova, όπου μέσα στην τεράστια ποικιλία ρούχων και αξεσουάρ, επιλέξαμε το πιο stylish πανωφόρι.

Ο λόγος για ένα μπεζ μπουφάν, με εσωτερική επένδυση fleece, που όχι μόνο θα μας κρατάει ζεστούς, αλλά συγχρόνως θα κάνει level up στο στυλ μας. Μάλιστα, αν το συνδυάσεις με ένα σκουρόχρωμο πουκάμισο από μέσα, τότε σαφέστατα θα έχεις δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό outfit.

 

essential9

Terranova, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6106007

 

 

Τα κατάλληλα παπούτσια για ατελείωτες βόλτες

Εξόρμηση εκτός πόλης, σημαίνει άφθονος περίπατος, με αρκετή εξερεύνηση σε όποιο μέρος κι αν επιλέξεις. Γι’ αυτό, λοιπόν, μία βόλτα στο κατάστημα The Athlete’s Foot, ήταν ό,τι χρειαζόμασταν, προκειμένου να βρούμε ένα ζευγάρι παπούτσια, κατάλληλα για την περίσταση.

Τα αθλητικά παπούτσια Puma RS-X Effect PRM τράβηξαν αμέσως το ενδιαφέρον μας, χάρη στο ιδιαίτερο σχέδιό τους, κυρίως όμως λόγω του ότι «υπόσχονται» να μας εξασφαλίσουν μια άνετη εμπειρία κατά τη διάρκεια του περιπάτου μας. Είσαι έτοιμος να τα δοκιμάσεις;

 

essential8

The Athlete's Foot, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6105939

 

Το double face μπουφάν που θα εντυπωσιάσει

Η ζεστασιά στα ρούχα μας είναι το Α και το Ω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πάμε σε μια λογική μπουφάν να ’ναι, και ό,τι να ‘ναι. Γι’ αυτόν τον λόγο, λοιπόν, μπαίνοντας στο κατάστημα Quiksilver, το ενδιαφέρον μας επικεντρώθηκε στην αναζήτηση ενός μπουφάν, που ναι μεν θα μας προσφέρει ζεστασιά, παράλληλα όμως θα προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη φινέτσα στο στυλ μας.

Τι θα έλεγες λοιπόν, για τα ιδιαίτερα χρώματα και τον double face χαρακτήρα του Billabong μπουφάν, με εσωτερικό fleece ύφασμα, που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο; Στην τελική, αν δεν σου αρέσει το έξω, το γυρνάς από την ανάποδη και γίνεσαι ακόμη πιο alternative.   

 

essential7

Quiksilver, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6198381

 

Το πανωφόρι που ανταποκρίνεται στις πιο ακραίες θερμοκρασίες

Το ότι ανακαλύψαμε μία στυλάτη επιλογή, φυσικά δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε με τα μπουφάν. Και αυτό διότι, ειδικά αν πάμε προς το βουνό, ποιος ξέρει τι φαινόμενα μπορεί να αντιμετωπίσουμε. Επομένως, η επόμενη επιλογή μας, θα κυμανθεί σε παρόμοιο, ζεστό τύπο, χωρίς ωστόσο να παραβλέψουμε το στυλάτο ύφος.

Και επειδή στο Superdry η τεχνολογία των μπουφάν επικεντρώνεται στο να σε κρατήσουν ζεστό στις πιο ακραίες θερμοκρασίες, διατηρώντας παράλληλα κομψές γραμμές σε κάθε ρούχο, η επιλογή ενός αδιάβροχου μπουφάν σε λαδί απόχρωση είναι ιδανική.

 

essential6

Superdry, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6199907

 

Τα sneakers που θα αναβαθμίσουν το στυλ μας

Καλός ο περίπατος εκτός πόλης, ωστόσο τι γίνεται αν χρειαστεί να βγούμε και λίγο πιο off road; Σε αυτές τις περιπτώσεις το παπούτσι που θα έχουμε μαζί μας, θα πρέπει πέρα από αθλητικό, να είναι ανθεκτικό και να μας βολεύει στο περπάτημα.

Στο κατάστημα της Nike βρήκαμε εύκολα και γρήγορα το ιδανικό sneaker. Το μόνο που χρειάστηκε, ήταν να δοκιμάσουμε ένα ζευγάρι AIR FORCE I, κατάλληλο τόσο για τις εξορμήσεις μας εκτός πόλης, όσο και για τη γενικότερη καθημερινότητά μας.

 

nike
Nike, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 211 1996731

Το backpack που θα μας συνοδεύσει παντού!

Και μιας και ανακαλύψαμε τα απαραίτητα ρούχα για την εξόρμησή μας εκτός πόλης, ήρθε η στιγμή για τα αξεσουάρ. Από τη στιγμή, μάλιστα, που μιλάμε για απόδραση μακριά από τη βάση μας, η αναζήτηση ενός πρακτικού backpack σε σωστό μέγεθος, που από τη μία θα χωράει όλα τα απαραίτητα, και από την άλλη δεν θα πιάνει χώρο, είναι το μεγάλο μας «στοίχημα».

Βλέποντας το μπορντό backpack ωστόσο, στο κατάστημα Vans, γνωρίζαμε ήδη πως θα κάναμε μία από τις καλύτερες αγορές του φετινού φθινοπώρου.

 

essential4

Vans, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6198418

 

Το gadget που θα μας «λύσει τα χέρια»

Όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, ένα είναι το σίγουρο: Το κινητό μας τηλέφωνο είναι από τα πιο σημαντικά items, ακόμη και σε μια μονοήμερη εξόρμηση. Τηλέφωνα, μηνύματα και, πάνω από όλα, φωτογραφίες από εκεί που θα πάμε, απαιτούν αρκετή μπαταρία.

Επομένως, ένα Wireless Powerbank για το αυτοκίνητο από το κατάστημα Mr. Gadget, κρίνεται αναγκαία συνθήκη. Είναι συμβατό για όλα τα smartphones, ωστόσο για όσους διαθέτουν iPhone, υπάρχει ένα ακόμη plus, αφού θα δουν το powerbank να κολλάει στο πίσω μέρος του κινητού τους τηλεφώνου χάρη στον ειδικό μαγνήτη.

essential3

Mr. Gadget, στο ισόγειο του The Mall Athens, Email themall@themrgadget.gr

 

Τα πιο νόστιμα πιάτα μας δίνουν το boost που χρειαζόμαστε

Μία shopping επίσκεψη στο The Mall Athens κλείνει πάντα με την απαραίτητη στάση που θα «φορτίσει τις μπαταρίες μας». Μετά από τόση έρευνα αγοράς, λοιπόν, μία βόλτα στο Λάδι και Ρίγανη, προκειμένου να απολαύσουμε το φαγητό μας, είναι must.

Η δική μας επιλογή, ήταν μία ωραία ποικιλία από σουβλάκια χοιρινά, κεμπάπ, πιτούλες και πανσετάκια. Δεν υπάρχει άλλωστε, καλύτερη επιβράβευση για την περιήγησή μας και τον χρόνο που αφιερώσαμε, αναζητώντας τις ιδανικές αγορές για την εκδρομή μας!

 

essential2

 

Και επειδή -όπως λένε- τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και με δεδομένο ότι είχαμε πραγματοποιήσει αγορές συνολικά άνω των 70€, εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο την προσφορά του The Mall Athens, και επιβραβεύσαμε τους εαυτούς μας με μία προβολή ταινίας στα Village Cinemas εντελώς δωρεάν.

 

essential1

 

Πιο συγκεκριμένα, εφόσον έχεις πραγματοποιήσει αγορές άνω των 70€, το The Mall Athens σε επιβραβεύει με έναν ειδικό κωδικό που τον παραλαμβάνεις από το γραφείο πληροφοριών, για να παρακολουθήσεις δωρεάν οποιαδήποτε mainstream προβολή κάθε Δευτέρα. Μια προσφορά που ισχύει μέχρι τις 25/12.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved