Τα fall trends που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα κάθε σύγχρονου gentleman

Καιρός να ανανεώσεις τα φθινοπωρινά σου ρούχα και να υποδεχτείς τη νέα σεζόν όπως της αξίζει. Αφού κάνεις, πρώτα, μια βόλτα από το The Mall Athens.

Το καλοκαίρι ανήκει στο παρελθόν και η ρουτίνα έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Μαζί όμως με την επιστροφή στην πραγματικότητα, κάθε gentleman οφείλει να είναι προετοιμασμένος, και ταυτόχρονα ανανεωμένος, όσον αφορά στην γκαρνταρόμπα του.

Προκειμένου να πετύχουμε τη συγκεκριμένη ανανέωση, επισκεφτήκαμε το The Mall Athens, όπου περιπλανηθήκαμε στα καταστήματα, ανακαλύπτοντας όλα εκείνα τα items που θα τονώσουν την προσωπική μας αυτοπεποίθηση για τη σεζόν που ανοίγεται μπροστά μας.  

gh2

Ιδού λοιπόν, τα must have φθινοπωρινά items που ξεχωρίσαμε.

Tα μποτάκια θα είναι πάντα στη μόδα

Είναι κάποια items στον κόσμο του στυλ που παραμένουν αναλλοίωτα, όπως οι μπότες για παράδειγμα. Μην σου μοιάζουν βαριές και ασήκωτες, ούτε ότι εκπροσωπούν τη γενιά των boomers. Τα μποτάκια είχαν ανέκαθεν την ειδική δύναμη να παραμένουν διαχρονικά και, ταυτόχρονα, να προσαρμόζονται ανάλογα με το ύφος του εκάστοτε gentleman. Είτε τα συνδυάζεις με κοστούμι, είτε ως μέρος μίας casual εμφάνισης, ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια Dr. Martens από τα Altershops Lab είναι η στυλιστική προσθήκη που θα ολοκληρώσει το ντύσιμό σου.

gh3

Altershops Lab, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300129

Για όταν πιάσουν τα κρύα

Ο καιρός αλλάζει, και εσύ οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος. Δεν θα κάνει και τόσο κρύο μέσα στο φθινόπωρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγάλεις όλα τα βράδια με το κοντομάνικο. Επιλέγοντας ένα λεπτό μεν, αλλά ταυτόχρονα ζεστό μπουφάν από τη The North Face έχεις κάνει μια αγορά «2 σε 1». Διότι, και ζεστό ρούχο θα έχεις επιλέξει -ειδικά αν βρεθείς σε κάποια απόδραση του Σαββατοκύριακου στην επαρχία- και ένα item που στυλιστικά ταιριάζει με κάθε casual παντελόνι.

gh4

The North Face, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 21 0617 9371

Και το backpack θέλει στυλ

Οποιοδήποτε item της Columbia εκπέμπει κομψότητα και, ταυτόχρονα, ποιότητα ανεξαρτήτως αν είναι ρούχο ή αξεσουάρ. Γιατί όχι και για το backpack μας; Με δεδομένο ότι στη δουλειά θα χρειαστούμε σίγουρα ένα άνετο σακίδιο, ας το κάνουμε με στυλ, επιλέγοντας ένα από το κατάστημα της Columbia. Τόσο ευρύχωρο και σπορ, σε περίπτωση κάποιας εξόρμησης ή ταξιδιού, σίγουρα θα ταιριάξει περίφημα πλάι στην απαιτούμενη κομψότητα που ορίζουν οι καθημερινές συνθήκες στο γραφείο.

 gh5

Columbia, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300176

Η «υπογραφή» του casual ντυσίματος

Το μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο με τη στενή γραμμή δεν το φοράνε μόνο στην Κρήτη, αλλά αποτελεί ένα ρούχο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε αντρική γκαρνταρόμπα. Ένα item που φοριέται άνετα μόνο του, ενώ παράλληλα μπορεί να συνδυαστεί, με ένα t-shirt ανοιχτού χρώματος και ένα casual παντελόνι.  Πρόκειται για την καλύτερη επιλογή που μπορούμε να βρούμε στο κατάστημα Jack & Jones, για όλους εμάς που μας αρέσει το casual style.

gh6

Jack & Jones στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6195758 

Η έξοδος επιζητάει πλέον το λευκό

Η εποχή που τα πάντα απαιτούσαν χρώμα έχει παρέλθει! Οι τάσεις έχουν πλέον αλλάξει και ο κόσμος δεν φοβάται να επιλέξει το λευκό χρώμα στο παπούτσι, ακόμα και αν γνωρίζει ότι δύσκολα δεν θα λερωθεί. Μπαίνοντας στο κατάστημα Nak Shoes λοιπόν, ακολουθούμε τη νέα αυτή τάση της μόδας, προσθέτοντας στην παπουτσοθήκη μας ένα λευκό ζευγάρι sneakers. Τόσο casual, όσο και σοβαρό, το λευκό leisure παπούτσι μπορεί να το συνδυάσεις με όποιο στυλ επιθυμείς. Φοριέται ακόμα και με κοστούμι.

 gh7

Nak Shoes, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 21 0619 6601

To κοτλέ δεν είναι μόνο για τον πατέρα σου

Μόδα είναι και γυρίζει, γι’ αυτό και το κοτλέ βρίσκεται ξανά στις σύγχρονες επιλογές. Είτε μιλάμε για πουκάμισο, είτε για παντελόνι, το κοτλέ αποτελεί ύφασμα για κάθε περίσταση, από το γραφείο μέχρι και την έξοδο. Μπαίνοντας στο Staff Gallery, λοιπόν, μας γοήτευσε ο καλτ μεν αλλά καθόλου παλιομοδίτικος χαρακτήρας του ανοιχτού καφέ και κοτλέ παντελονιού, που σε συνδυασμό με το ανάλαφρο κόψιμό του, φέρνει κάτι από μία άλλη εποχή που «δένει» υπέροχα με την σημερινή.

gh8

Staff Gallery, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 21 0630 0358

 

Το καλό παπούτσι χαρακτηρίζει έναν gentleman

Αν ισχύει ότι το παπούτσι λέει πολλά για το στυλ μας, τότε ένα ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια από το κατάστημα GEOX, θα προσδώσουν έξτρα κύρος σε κάθε μας βήμα. Στην πορεία αυτή, από τη δημιουργία ενός κουλ και ταυτόχρονα κομψού συνόλου, βρεθήκαμε μπροστά από ένα ζευγάρι SPHERICA EC1 και αμέσως νιώσαμε πως θέλουμε να το φοράμε στις πιο «καλές» εξόδους μας, όπως γάμους και δεξιώσεις. Χάρη στο μαύρο χρώμα και τη δερμάτινη υφή τους, δεν υπάρχει αμφιβολία πως πρόκειται για ένα πραγματικά κομψό παπούτσι για τους φθινοπωρινούς -και όχι μόνο- μήνες της χρονιάς.

 gh9

GEOX, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 21 1108 8152

Η συντήρηση πάντα μετράει

Καλές οι αγορές παπουτσιών και ρούχων, αλλά αν μείνεις μόνο σε αυτές θα έχεις κάνει τη μισή δουλειά. Κάνοντας μια βόλτα από το Τακούνι Εξπρές, ανακαλύπτεις μια τεράστια γκάμα προϊόντων, που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τα παπούτσια σου -και τα ρούχα σου- καθαρά στον μέγιστο βαθμό, χάρη στην ειδική φόρμουλα της Nano τεχνολογίας. Με ένα σπρέι της TRG Nano Protector έχεις αποκτήσει έναν πολύ ισχυρό «σύμμαχο» στην προστασία του στυλ.

gh10

Τακούνι Εξπρές, στο ισόγειο του The Mall Athens, Τηλ. 21 1108 8152

Κάπως έτσι, λοιπόν, ολοκληρώθηκε η βόλτα μας στα καταστήματα του The Mall Athens. Μια περιήγηση που μας ενέπνευσε και ταυτόχρονα μας έδωσε πολλές, stylish ιδέες να αναζητήσουμε νέες collection και trends σε παντελόνια, παπούτσια ή γενικότερα key-items και αξεσουάρ. Το σίγουρο είναι πως στο The Mall Athens, θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι, σε ένα και μόνο απόγευμα, και θα αποκτήσεις την απαιτούμενη ενέργεια για υποδεχτείς τη νέα σεζόν όπως της αξίζει. Δηλαδή με στυλ. 

gh11

Από τη στιγμή μάλιστα που είχαμε κάνει αγορές άνω των 70€, εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρον την προσφορά του The Mall Athens, επιβραβεύοντας τους εαυτούς μας με μία προβολή ταινίας στα Village Cinemas στο The Mall Athens εντελώς δωρεάν. Πιο συγκεκριμένα, εφόσον έχεις πραγματοποιήσει αγορές άνω των 70€, το The Mall Athens σε επιβραβεύει με έναν ειδικό κωδικό που τον παραλαμβάνεις από το γραφείο πληροφοριών, για να παρακολουθήσεις δωρεάν οποιαδήποτε mainstream προβολή κάθε Δευτέρα.

Πόσο καλύτερα μπορεί να ξεκινήσει η νέα σεζόν;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved