associated press Η γελοιότητα του να φοράς σκούφο με κοντομάνικο

Κρυώνεις ή ζεσταίνεσαι γλυκέ μου καγκουράκο; Αποφάσισε γιατί γελοιοποιείσαι.

Όλα ξεκίνησαν όταν διάβασα ένα άρθρο για το «ποια είναι η σωστή θερμοκρασία για να φοράς σκούφο». Προφανώς και ο τίτλος χτύπησε στην περιέργειά μου και μία ακόμη άχρηστη πληροφορία αποθηκεύτηκε στο database του εγκεφάλου μου. Χωρίς πολλά πολλά, η σωστή θερμοκρασία σύμφωνα με τον αρθρογράφο του GQ είναι οι 16 βαθμοί Κελσίου. Ψιλοτίμιο. Όχι αρκετή ζέστη, οπότε ο σκούφος φοριέται. Δεν είναι απαραίτητος αλλά κανείς δε θα σε γελάσει μαζί σου.

 

 

Αλλά ξέρεις πότε θα γελάσει μαζί σου και θα έχει όλα τα δίκια του κόσμου; Όταν φορέσεις σκούφο με κοντομάνικο. Γλυκέ μου καγκουράκο, αποφάσισε αν ζεσταίνεσαι ή κρυώνεις. Δε γίνονται και τα δύο μαζί. Ωστόσο για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό που αισθάνεται το κορμάκι και η ψυχούλα σου είναι ένα boostάρισμα ματαιοδοξίας. Θέλεις να τονώσεις τον ναρκισσισμό σου. Δεν πήγες τζάμπα γυμναστήριο. Μόχθησες για τα μπράτσα σου αλλά το μαλλί δεν έστρωνε εκείνη την ημέρα. Προσπαθείς να το παίξεις λίγο εναλλακτικός, λίγο πιο μυστήριος, λίγο πιο stylish αλλά στην πραγματικότητα το μόνο που πετυχαίνεις είναι να είσαι «λίγος». Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό.

 

 

Αλήθεια, τι είναι αυτό που σε οδηγεί να κυκλοφορήσεις στον έξω κόσμο με 25 βαθμούς Κελσίου, με κοντομάνικο και σκούφο; Ο «αυτοσεβασμός» είναι άγνωστη έννοια στο λεξιλόγιό σου; Διάβασε προσεκτικά μία συμβουλή που θα σου δώσω. Ποτέ και καμία γυναίκα δεν εκτίμησε έναν άνδρα με σκούφο και κοντομάνικο. Αν βλέπεις κάτι ωραίο στον καθρέφτη σου κάνεις ένα τεράστιο λάθος. Προσπάθησε να αποβάλλεις αυτό το εφηβικό σύνδρομο και να γίνεις άνδρας. Πάρε μαθήματα styling από τους καλύτερους, τσέκαρε λίγο τι έκανε ο Πολ Νιούμαν και ρώτα μία φίλη σου. Προστάτευσε τον εαυτό σου και γίνε η καλύτερη εκδοχή σου.

Φιλικά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved