Assosiated Press To TAG HEUER του Ken, πάει περισσότερο στον Gosling

Ανάμεσα στον ρόλο και τον άντρα πίσω από αυτόν, ψηφίζουμε -ξεκάθαρα- τον άντρα.

Η Barbie αποτέλεσε το παγκόσμιο φαινόμενο του καλοκαιριού αποτελώντας μαζί με το «Oppenheimer» τα κορυφαία μπλοκμπάστερ της σεζόν. Πέρα από τη Margot Robbie, την παράσταση έκλεψε ο Ryan Gosling, ο οποίος μάλιστα, λέγεται, ότι θα διεκδικήσει Όσκαρ Α’ Αντρικού Ρόλου.

 

 

Η ατάκα του «I’m Just Ken» στοίχειωσε το φιλμ, ωστόσο λίγοι κατάλαβαν τα εκθαμβωτικά ρολόγια που φορούσε. Ένα εξ αυτών, μάλιστα, Heuer Carrera (ref. 1158 CHN.) έχει vintage αξία.

Πιο συγκεκριμένα, το 1158 CHN, ξεχωρίζει για την λαμπερή αισθητική του, η οποία είναι από ατόφιο χρυσάφι και λέγεται ότι είναι ένα από τα αγαπημένα ρολόγια του πρώην CEO της Heuer (και εφευρέτη του μοντέλου Carrera) Jack Heuer. Ένα στολίδι για πελάτες υψηλής τεχνολογίας είναι συνδεδεμένο με την πολυτέλεια, ενώ ήταν το αξεσουάρ που δινόταν στους πιλότους της Formula 1 μεταξύ 1971 και 1978.

 

Ryan Gosling και Tag Heuer σχεδιάζουν μαζί το νέο Carrera

Η εμπειρία όμως του ατόφιου χρυσού στον καρπό του Ken δεν περιορίστηκε μονάχα στην Barbie Land, καθώς ο Ryan Gosling το έφερε βόλτα και στον πραγματικό κόσμο. Ως άρχοντας του στιλ, φορώντας ένα μαύρο, δερμάτινο bomber και μια λευκή μπλούζα, ήξερε πώς να το κάνει να ξεχωρίζει στον καρπό του κατά τη διάρκεια του Fashion Show της Gucci στο Μιλάνο.

 

 

Συγκρίνοντας Ken και Gosling, βγάλαμε το εξής συμπέρασμα: Κανείς δεν φοράει το χρυσό TAG HEUER 1158 CHN καλύτερα από τον Ryan Gosling. Δηλαδή τον άνθρωπο που έκανε το στιλ και τη φινέτσα, τρόπο ζωής.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved