Το νέο ρολόι του Lewis Hamilton φέρνει την Mercedes στον καρπό σου

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 ξέρει από τιμόνια και ρολόγια.

Έγραψε ιστορία με την Mercedes. Ο Lewis Hamilton εκτός από θρύλος της F1 είναι και ένας συλλέκτης ρολογιών. Αγαπάει τα ρολόγια όπως την ταχύτητα. Είναι πρεσβευτής της μάρκας «IWC Schaffhausen» και αυτή τη φορά συνεργάστηκαν για ένα πανέμορφο ρολόι. Ένα αριστούργημα περιορισμένης έκδοσης που συνδυάζει τον κόσμο της υψηλής ωρολογοποιίας και την αισθητική του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

 

Ονομάζεται IWC Portugieser Tourbillon Retrograde Chronograph Lewis Hamilton και κυκλοφορούν μόλις 44 κομμάτια. Διαθέτει κάσα από πλατίνα με διάμετρο 43,5 mm και ύψος 15,9 mm, η οποία έχει βουρτσισμένες και γυαλισμένες επιφάνειες. Στην κορυφή του υπάρχει ένα τοξωτό κρύσταλλο ζαφείρι, που προεξέχει έντονα από την κάσα. Για το καντράν και τον υφασμάτινο ιμάντα επιλέχθηκε ένα έντονο γαλαζοπράσινο χρώμα, το οποίο προέρχεται από την παλέτα της Mercedes-AMG Petronas Formula One Team. Το καντράν διαθέτει επίσης 12 μικρά διαμάντια στους δείκτες ώρας, καθώς και το λογότυπο του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της F1.

Είναι ένα εξαιρετικά περίπλοκο ρολόι που τροφοδοτείται από τον in-house μηχανισμό 89900 που συνδυάζει ένα flying tourbillon στις 6 η ώρα, μια ανάδρομη ένδειξη ημερομηνίας και έναν χρονογράφο με λειτουργία flyback. Κλασικά σχεδιαστικά στοιχεία του Portugieser βρίσκονται στους επιροδιωμένους δείκτες σε σχήμα φύλλου και στους αραβικούς αριθμούς. Η τιμή του IWC Portugieser Tourbillon Retrograde Chronograph Lewis Hamilton θα είναι στα 168.000 ευρώ. Κάπως τσιμπημένη για τους «κοινούς θνητούς».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved