Louis Vuitton Ο Bradley Cooper θα βρίσκεται πάντα στην ώρα του

Είναι ο κεντρικός πρωταγωνιστής στην καμπάνια της Louis Vuitton και το ρολόι Tambour κοσμεί τον καρπό του.

Τα πάντα στη ζωή είναι θέμα αποφάσεων. Ζήτημα επιλογών που είτε μας δικαιώνουν είτε μας δίνουν ένα πολύτιμο μάθημα. Και αν υπάρχει μία εταιρεία που έχει την ικανότητα να παίρνει σημαντικές και σωστές αποφάσεις, τότε είναι η Louis Vuitton. Ο γαλλικός οίκος επέλεξε τον Μπράντλεϊ Κούπερ ως τον κεντρικό πρωταγωνιστή της τελευταίας καμπάνιας του.

Το σκηνικό προβάλλεται στο Παρίσι (αλίμονο). Στην ταινία μικρού μήκους που πρωταγωνιστεί ο Χολιγουντιανός ηθοποιός και σκηνοθετεί ο Ντάμιεν Σαζέλ, ο Μπράντλεϊ Κούπερ φοράει το νέο ρολόι Tambour της Louis Vuitton. Στο Παρίσι βρίσκει τον δρόμο για την γυναίκα των ονείρων του και όλα αυτά συμβαίνουν όταν λαμβάνει ένα χάρτινο αεροπλάνο που του λέει την ώρα και το μέρος για να συναντηθούν. Το χαριτωμένο αυτό προσκλητήριο είναι μια αναφορά στην παιδική του ηλικία, όπως φαίνεται εν συντομία σε ασπρόμαυρο flashback.

 

 

Το ρολόι των 40mm κατασκευασμένο από ατσάλι αποκαλύφθηκε τον Ιούλιο, 21 χρόνια μετά το ντεμπούτο του αρχικού σχεδίου του Tambour. Διαθέτει ένα κομψό γκρι καντράν με υποκαντράν μικρών δευτερολέπτων στις 6 η ώρα και λευκοχρυσούς δείκτες και ενδείξεις. Στο εσωτερικό του, το ρολόι τροφοδοτείται από τον νέο αυτόματο μηχανισμό LFT023 του οίκου, ο οποίος χτυπά με συχνότητα 28.000 δονήσεις/ώρα και προσφέρει ένα απόθεμα ισχύος 50 ωρών.

Περιλαμβάνει μικρο-ρότορα από ροζ χρυσό 22 καρατίων και είναι εμφανής από την διάφανη πλάτη της κάσας. Ένα μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι ολοκληρώνει το μοντέλο. Όσον αφορά άλλες λεπτομέρειες, το κείμενο «Louis Vuitton Paris, Fab. En Suisse» εμφανίζεται στις 6 η ώρα, η ονομασία «Louis Vuitton» είναι γραμμένη γύρω από τη στεφάνη και το εμβληματικό λογότυπο «LV» εμφανίζεται στην κορώνα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved