5 style tips για να βελτιώσεις την εικόνα σου

Πριν αλλάξεις ρούχα πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου 

Όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα, το να βρεις το στιλ σου και να νιώθεις καλύτερα με τα ρούχα σου, θέλει χρόνο. Πέρα όμως από χρόνο, θέλει και έρευνα και να προσπαθείς να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι ημέρα την ημέρα, θα βελτιώνεσαι χωρίς να το καταλαβαίνεις καν. Εμείς θα σε βοηθήσουμε με τις παρακάτω, συμβουλές. Για δες.

1. Εφαρμογή

Μπορεί να φοράς τα πιο ακριβά ρούχα του πλανήτη, αλλά αν δεν σου ταιριάζουν, δεν θα είναι ωραία η εικόνα σου. Όσο τετριμμένο και αν ακούγεται, τα ρούχα πρέπει να εφαρμόζουν καλά στο σώμα σου. Όσο cool και να είναι αυτό που φοράς, αν σε στενεύει είναι λάθος επιλογή.

2. Κάνε practice

Ναι, πρέπει να κάνεις πρόβα με τα ρούχα που φοράς, ειδικά αν έχεις πάρει καινούργια κομμάτια. Το ίδιο ισχύει και για τα αξεσουάρ. Έστω ότι είσαι σε φάση, που θες να αγοράζεις νέα ρούχα που δεν έχεις εμπειρία πώς τα φοράνε. Στον ελεύθερο χρόνο σου, κάνε πειραματισμούς για να δεις πώς μπορείς να τα φορέσεις καλύτερα.

 

 

3. Ανακάλυψε τι είναι αυτό που σου αρέσει

Έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα ότι πρέπει να ανακαλύψεις το στιλ σου. Αυτό προϋποθέτει, όμως ότι πλέον ξέρεις τους βασικούς συνδυασμούς. Μόλις μάθεις πώς θα κάνεις τους βασικούς συνδυασμούς, θα είσαι έτοιμος να πας παραπέρα. Δες τους άντρες που σου αρέσουν τι επιλέγουν να φοράνε και μπορείς να πάρεις ιδέες.

4. Open mind

Το στιλ θέλει ανοιχτό μυαλό. Δεν μπορεί να είσαι στενόμυαλος, όταν θες να αναβαθμίσεις το στιλ σου. Χρειάζεται να έχεις ανοιχτούς ορίζοντες για να μπορέσεις να δεις στιλιστικά και άλλα πράγματα που μπορεί να σου πηγαίνουν. Αν δεν αφήσεις τον εαυτό σου να δει και άλλα πράγματα, πώς θα πας ένα βήμα παραπέρα;

Γιατί το λευκό T-shirt παραμένει κλασική επιλογή;

5. Διάβασμα

Χρειάζεται έρευνα, χρειάζεται εξερεύνηση και θέλει διάβασμα. Για να ξέρεις τι είναι αυτό που έχεις επιλέξει να φοράς και να σε εκφράζει, πρέπει να το κάνεις συνειδητά και να ξέρεις τι είναι. Ενημερώσου, δες βίντεο και άρχισε να καταλαβαίνεις το γιατί σε κερδίζει ένα στιλ, διότι σίγουρα υπάρχουν λόγοι.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved