Ο Harry Kane ξέρει από καλές μεταγραφές αλλά και από ρολόγια

Όσο θανατηφόρο είναι το πόδι του άλλο τόσο είναι και η συλλογή του.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Για τους φίλους του ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα για εκείνους που ζουν την Bundesliga, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι να εξελιχθεί ο Harry Kane σε ακόμη πιο θανατηφόρα μηχανή για γκολ. Και παρότι έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα να το κάνει, η συμφωνία εκατομμυρίων που έχει κλειστεί είναι σίγουρα ένα ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο.

Όσοι όμως παρακολουθούν τον Harry Kane και γνωρίζουν και το στυλ του σαν άντρα, έχουν αντιληφθεί τους ξέρει να επενδύει τα χρήματά του accessories Τα οποία οι περισσότεροι από μας δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε. Το ρολόι είναι σίγουρα ένα από αυτά. Και παρότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές αντιγράφουν ο ένας τον άλλο αγοράζοντας τα ίδια, ο Kane ανήκει στους γνώστες.

Σε τελική ανάλυση, δεν συναντάς απλώς ένα νέο Patek Philippe Platinum Grand Complication ref 5470P – το ρολόι που φόρεσε ο Kane στην πρώτη του εμφάνιση στη συνέντευξη τύπου της Bayern. Για να το αποκτήσεις, πέρα από το ότι θα πρέπει με κάποιο τρόπο να παρακάμψεις τις λίστες αναμονής -όμοια με Savile Row- υπάρχει και το μικρό θέμα της εκτιμώμενης τιμής των 750.000 λιρών. Που δεν το λες και εύκολο μιας και υπάρχουν σπίτια που στοιχίζουν λιγότερο.

patek22

Όμως η αλήθεια είναι ότι το ρολόι μπορεί να γίνει όσο ακριβό θέλεις. Στην περίπτωση του Harry Kane, αντιλαμβανόμαστε ότι διαλέγει κάτι εκλεπτυσμένο. Η κίνηση των δεκτών στο εν λόγω, είναι εξοπλισμένη με έναν πρόσθετο μηχανισμό χρονογράφου αποκλειστικά αφιερωμένο στο 1/10 του δευτερολέπτου. Προκειμένου να διασφαλιστεί η απλή και γρήγορη ανάγνωση των μετρούμενων χρόνων, οι προγραμματιστές της κίνησης επινόησαν ένα πατενταρισμένο σύστημα ομόκεντρων δευτερολέπτων και ενδείξεων κλασμάτων αυτού.

Καντράν

Μπλε βερνικωμένο, με χρυσούς αριθμούς Breguet.

Κάσα

Πλατίνα. Εναλλάξιμες πλάτες θήκης από μασίφ και κρύσταλλο ζαφειριού. Αδιάβροχο έως 30 m. Διάμετρος: 41 mm. Ύψος: 13,68 χλστ.

Λουρί

Δερμάτινο, ανάγλυφο με υφασμάτινο σχέδιο, ραμμένο στο χέρι, blue navy χρώμα με πτυσσόμενο κούμπωμα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved