7 πράγματα που πρέπει να προσέχεις όταν φοράς κοσμήματα

Εξέλιξε το στιλ με σωστές προσθήκες.

Τα αντρικά κοσμήματα συνεχίζουν να είναι ένα θέμα ταμπού για τα περισσότερα αρσενικά. Ωστόσο, λανθασμένα αφού δεν υπάρχει κανένας λόγος για δεύτερες σκέψεις. Το μόνο που θα έπρεπε να σε απασχολεί είναι το πώς θα κάνεις σωστούς συνδυασμούς. Σε αυτό θα σε βοηθήσουμε εμείς. Παρακάτω θα βρεις 7 από τα πιο συνηθισμένα λάθη που παρατηρούνται, όταν κάποιος φοράει αντρικά κοσμήματα.

1. Δεν τα φοράς με αυτοπεποίθηση

Ξεκινάμε με τα βασικά. Αυτοπεποίθηση. Ναι, πρέπει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου για να φορέσεις κοσμήματα και να μην σε φορέσουν. Είναι ένα ακόμη αξεσουάρ και απλά πρέπει να βρεις τι είναι αυτό που σου ταιριάζει. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε ένα κοσμηματοπωλείο ή σε ένα πολυκατάστημα για να κάνεις δοκιμές. Αν ο πωλητής είναι έμπειρος τότε θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό που σου πάει.

2. Δώσε προσοχή στην περίσταση

Αν είσαι αρχάριος-που μάλλον θα είσαι, πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι, αν αυτά που φοράς ταιριάζουν με την περίσταση -όπως ακριβώς κάνεις και με τα ρούχα. Για παράδειγμα, στη δουλειά πρέπει να είσαι και εσύ ανάλογος με το dress code της επιχείρησης. Σκέψου, αν το μέρος που πας «σηκώνει» κοσμήματα ή όχι.

 

 

3. Μην το παρακάνεις

Πρέπει να ξέρεις πότε ξεφεύγεις από το μέτρο. Δεν χρειάζεται να φοράς δεκάδες κοσμήματα, το θέμα είναι να είσαι επιλεκτικός και να φοράς τα σωστά. Πρόσεξε μην υπερβάλλεις. Χρειάζεται μέτρο και όχι υπερβολές στα πόσα κοσμήματα θα φορέσεις.

4. Σου ταιριάζει ή όχι;

Τίποτα δεν πρέπει να υπερισχύει των ρούχων σου. Κάθε αξεσουάρ πρέπει να συμπληρώνει την εμφάνιση και όχι να την «σβήνει». Για παράδειγμα, τα σκουλαρίκια συνήθως δεν ταιριάζουν, όταν φοράς κοστούμι - αλλά αν είσαι σε αγώνα ποδοσφαίρου, μια χαρά ταιριάζουν. Επίσης, αν σου αρέσει να φοράς μικρά ρολόγια, μην φοράς ογκώδη βραχιόλια στον άλλον καρπό. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία.

5. Διάλεξε με βάση το δέρμα σου

Ο καθένας έχει τον δικό του τόνο στο δέρμα του και αυτό σημαίνει πως κάποια χρώματα σου πηγαίνουν καλύτερα και κάποια λίγο λιγότερο. Πρέπει να δεις τι είναι αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο. Για παράδειγμα, πήγαινε στο φως και δες το χρώμα στις φλέβες σου, αν είναι μπλε ή μωβ τότε σου πάνε περισσότερο τα ψυχρά χρώματα. Αν φαίνονται πράσινες τότε διάλεξε ζεστά χρώματα.

6. Δες το σώμα σου

Άλλα πράγματα ταιριάζουν σε έναν άντρα 75 κιλά και αλλά σε έναν 95 κιλά. Και είναι λογικό. Παρατήρησε την εικόνα σου και δες τι είναι αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Για παράδειγμα, σε έναν φαρδύ καρπό ή στα μεγάλα χέρια πηγαίνει ένα μεγάλο ρολόι. Στα χοντρά δάχτυλα πηγαίνουν μεγαλύτερα δαχτυλίδια, καθώς τα μικρά δαχτυλίδια μπορεί να χαθούν. Τα αντίθετα ισχύουν και για τα λεπτά άκρα.

7.  Δεν είναι γένους θηλυκού

Άσε στην άκρη αναχρονιστικές αντιλήψεις. Τα κοσμημάτα είναι και για τα δύο φύλα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα φορέσεις σωστά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved