Υπάρχει χειρότερο μπλουζάκι με λαιμόκοψη V;

Και όμως υπάρχει...

 

Ο καθένας έχει το δικό του προσωπικό στιλ, στο κάτω-κάτω σημασία έχει εσύ να είσαι καλά με τον εαυτό σου. Εννοείται πως κανείς δεν πρέπει να κρίνεται από τα ρούχα που φοράει, όμως μερικά πράγματα πώς να το κάνουμε; «Χτυπάνε». Βασικά είναι κάποια ρούχα που δεν πρέπει να φοριούνται καν ή τέλος πάντων να αλλάξει ο τρόπος που φοριούνται.

9 ανδρικά ρούχα και στιλ που απεχθάνονται οι γυναίκες

Για παράδειγμα, ένα αντρικό τσαντάκι τύπου μπανάνα που κάποιος το έχει φορέσει από πάνω του είναι κάπως ευφάνταστη επιλογή. Κάποιος βάζει το τσαντάκι μπανάνα στον ώμο του ή το τυλίγει στο σώμα του και κυκλοφορεί έτσι. Σε κάποιους άντρες αυτά τα τσαντάκια είναι αναπόσπαστα κομμάτια της εμφάνισής τους. Η άλλη αγαπημένη μου λάθος κατηγορία είναι οι μπλούζες με λαιμόκοψη V. Η αλήθεια είναι πως πίστευα ότι δεν υπάρχει κάτι πιο λάθος από αυτό, αν μάλιστα η μπλούζα ήταν στενή και λευκή, τότε μάλιστα ο συνδυασμός είχε απογειωθεί. Θυμάμαι ένα βράδυ που είχα βγει για ποτό και είδα μες τη νύχτα έναν τύπο με τέτοια μπλούζα και πραγματικά φωσφόριζε! Ειλικρινά δεν ξέρω πως τα είχε καταφέρει, μου έχει μείνει αξέχαστος.

Το παράδοξο εδώ είναι ότι συνειδητοποίησα πως υπάρχει κάτι χειρότερο που ξεπερνά και τις V. Μιλάω για εκείνα τα φανελάκια που συνήθως προτιμούνται από τους γυμναστηριακούς τύπους, καθώς τους βοηθάνε να αναδεικνύουν το καλογυμνασμένο κορμί τους. Ο λόγος για τα αντρικά αμάνικα stringers, που παραπέμπουν σε κάποιον που κάνει bodybuilding. 

 

 

Ωστόσο, το ζήτημα εδώ είναι πως πέρα από το ότι φαίνονται κάπως «περίεργα» ακόμη και για τους γυμναστηριακούς είναι απορίας άξιον ότι κάποιοι τα επιλέγουν και για τη βραδινή τους έξοδο. Και όχι μόνο. Έχω αισθανθεί αμήχανα όταν ήμουν σε μία καφετέρια και «έσκασε μύτη» αυτός ο τύπος με stringer για να πάρει έναν φραπέ (λογικά). Πολλές φορές θα συνδυαστεί και με κάποιο καπέλο, ενώ συνήθως το παντελόνι που επιλέγεται είναι μια βερμούδα. Στον χώρο του γυμναστηρίου έχω δει αρκετούς τύπους να το φοράνε και με κολάν. Πολλοί μάλιστα έχουν και τατουάζ και επιλέγουν αυτά τα ρούχα για να τα δείξουν. Δεν αποκλείεται κατά τα άλλα να φοράει και κάποια κοσμήματα όπως χοντρή αλυσίδα στο χέρι για να έχει μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved