Ωδή στο backpack: Ένα κείμενο για τον «συνοδοιπόρο» κάθε άντρα στο ταξίδι της ζωής

Αν ναυαγούσες σε ένα ερημικό νησί και μπορούσες να έχεις μαζί σου μόνο ένα αντικείμενο, ποιο θα επέλεγες; Εγώ, πάντως, θα διάλεγα το backpack μου, δίχως δεύτερη σκέψη, με ή χωρίς το καθιερωμένο περιεχόμενό του. Όχι, δεν έχει να κάνει μόνο με το πόσο πολύτιμο θα μου ήταν σε πρακτικά ζητήματα. Κυρίως, έχει να κάνει με το ότι θα ένιωθα λιγότερο μόνος. Διότι όταν με «αγκαλιάζουν» οι ιμάντες του backpack μου, νιώθω σαν να κουβαλάω μαζί μου ανθρώπους και μέρη, δηλαδή το «ταξίδι» της ζωής μου.

 

Untitled2

 

Βλέπεις, με αυτό το backpack στην πλάτη μου έκανα τη δεύτερή μου μετακόμιση και το πρώτο μου ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Φορώντας αυτό γνώρισα τη σύντροφό μου σε μία urban ποδηλατάδα στη Θεσσαλονίκη, διέσχισα ένα μικρό κομμάτι της Σαχάρας πάνω σε μία καμήλα, επιβιβάστηκα στο Interrail, περίμενα το καράβι ένα ολόκληρο βράδυ σε μία προβλήτα της Αμοργού, ενώ με αυτό πηγαινοέρχομαι κάθε μέρα από το σπίτι στο γραφείο και από εκεί στο γυμναστήριο. Ναι, αν το backpack μου μιλούσε, θα διηγούνταν τις πιο απίθανες και προσωπικές ιστορίες.

 

Untitled3

 

Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να αποκτήσεις ένα backpack συνοδοιπόρο, μία πρακτική αποσκευή που θα σε συντροφεύει σε κάθε μικρή ή σπουδαία περιπέτεια της ζωής σου, να ξέρεις πως στα καταστήματα Bag Stories θα βρεις τα επώνυμα σχέδια τα οποία σε βάθος χρόνου, θα γίνουν απαραίτητες προεκτάσεις του εαυτού σου. Μερικά από αυτά τα backpack έχω συγκεντρώσει στο κείμενο που ακολουθεί, ώστε να διαπιστώσεις ποιο είναι το ιδανικό μοντέλο, που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου.

Ένας πιστός σύντροφος για τις σύντομες διαδρομές της καθημερινότητας

Η καθημερινότητα σου είναι πολυάσχολη και απαιτητική, γεμάτη σύντομες διαδρομές, σημαντικές αποστολές και after work περιπέτειες. Συνεπώς, αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα backpack που θα σου προσφέρει άνεση, λειτουργικότητα και ευελιξία κάθε στιγμή, ενώ θα χωράει ό,τι χρειάζεσαι, για να αντεπεξέλθεις στους έντονους ρυθμούς του προγράμματός σου.

Για παράδειγμα, στη συλλογή Roadster Leather της Porsche θα βρεις ένα δερμάτινο σακίδιο από δέρμα εξαιρετικής ποιότητας, το οποίο διαθέτει έναν ευρύχωρο κύριο χώρο, μία θήκη για το laptop σου, πλαϊνές τσέπες με φερμουάρ, μία πίσω τσέπη ασφαλείας και μία μπροστινή τσέπη για μέγιστη οργάνωση. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να συνθέσεις τα πιο smart casual, επαγγελματικά look. 

 

Untitled4

 

Εξίσου πρακτικό είναι και το backpack που ανήκει στη σειρά Walgram της Delsey, ένα σχέδιο που «παντρεύει» με ευρηματικό τρόπο την κομψότητα με την ανθεκτικότητα. Πρόκειται για ένα αδιάβροχο σακίδιο με ανατομική πλάτη, το οποίο διαθέτει θέση για tablet 15,6’’, δύο πλαϊνές τσέπες, μία τσέπη με προστασία RFID, θύρα USB και ιμάντα για την προσάρτησή του σε μια βαλίτσα με ροδάκια.

 

Untitled6

 

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το σακίδιο πλάτης Aviator της σειράς Element της DELSEY. Είναι ένα backpack που θα σου διδάξει τι πάει να πει άριστη οργάνωση, αφού διαθέτει πολλές λειτουργικές τσέπες, μία θήκη για laptop και μία εσωτερική τσέπη RFID για μέγιστη ασφάλεια.

Ένας συνταξιδιώτης στις μελλοντικές σου περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδας

Είσαι ένας επαγγελματίας traveller; Αξιοποιείς τις ημέρες off από το γραφείο, για να δραπετεύεις εκτός Ελλάδας ή απλώς, εξερευνείς τα μυστικά της ελληνικής επαρχίας; Τότε, χρειάζεσαι ένα ανθεκτικό backpack το οποίο θα σε διευκολύνει στις μετακινήσεις σου και συγχρόνως, θα ενθαρρύνει το πάθος σου για τα ταξίδια. 

 

Untitled7

 

Ένα από αυτά τα backpack φέρει σίγουρα την «υπογραφή» Cabin Zero και είναι ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να μηδενίζει τη δυσκολία που ενέχει μία διαδρομή εν πλω, με το τρένο ή στον αέρα. Η συγκεκριμένη τσάντα ταξιδιού της Cabin Zero έχει το ιδανικό μέγεθος για καμπίνα αεροπλάνου, ανατομικούς airmesh ιμάντες ώμου, φερμουάρ ΥΚΚ και τεχνολογία Okoban Tracking, ενώ χωράει 44lt.

 

Untitled8

 

Εναλλακτικά, για τα ταξίδια σου μπορείς να επενδύσεις και σε ένα μοντέρνο σακίδιο πλάτης με μοναδικό design, το οποίο έχει μία ξεχωριστή απόχρωση grey blue και συγκαταλέγεται στη σειρά Turenne της Delsey. Είναι ένα ελαφρύ, waterproof σχέδιο κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά, το οποίο είναι εξοπλισμένο με μία πίσω ζώνη για ευκολότερη μεταφορά με βαλίτσα.

 

Untitled9

Επίσης, το σακίδιο πλάτης που ανήκει στη σειρά Securflap της Delsey αξίζει την προσοχή σου, όχι μόνο για το εντυπωσιακό χρώμα του, το οποίο «μαγνητίζει» τα βλέμματα, αλλά διότι έχει χωρητικότητα 21lt και εξαιρετικά πρακτικό μέγεθος. Πρόκειται για ένα σχέδιο με αδιάβροχη προστασία, ενισχυμένα λουράκια ώμου τύπου 3D mesh foam, ιμάντα για προσάρτηση σε βαλίτσα trolley και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά, τα οποία θα «λύσουν» τα χέρια σου σε κάθε σου μετακίνηση.   

 

Untitled10

 

Τα παραπάνω σχέδια αποτελούν μόνο ένα μικρό δείγμα από τα μοντέλα τα οποία σου προσφέρουν τα καταστήματα Bag Stories, δηλαδή το σημείο εκκίνησης για το «ταξίδι» της ζωής σου. Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ειδών ταξιδιού από επώνυμα brands, να είσαι σίγουρος πως θα βρεις τον ιδανικό συνοδοιπόρο για τις μελλοντικές σου περιπέτειες. Γιατί η ζωή είναι ένα ταξίδι!

Kάνε σήμερα τις αγορές σου στο www.bagstories.gr και στα καταστήματα Bag Stories.

Ακολούθησε τα Bag Stories στο Facebook και το Ιnstagram!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved