Ο Μπράντλεϊ Κούπερ δίδαξε ροκ στυλ στο Γουίμπλεντον

Όταν είσαι cool ανάμεσα σε εκατοντάδες κουστούμια.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ εκτός από ένας πολύ καλός ηθοποιός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια καταφέρνει να συνδυάζει τόσο εμπορικές όσο και καλλιτεχνικές επιτυχίες, είναι ένας τύπος που με το απλό και τίμιο στυλ δίχως υπερβολές που λανσάρει έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο πολυφωτογραφημένους σταρ του Χόλυγουντ.

Στο τελευταίο τουρνουά τένις του Γούιμπλεντον, εκεί που όλα τα φώτα της δημοσιοτήτας πέφτουν για να ανιχνεύσουν εκτός από τις επιδόσεις των αθλητών και τις επιδόσεις των διασήμων στις ενδυματολογικές επιλογές, κατάφερε να ξεχωρίσει με έναν διαφορετικό τρόπο: με το ροκ στυλ που τόλμησε ανάμεσα σε εκατοντάδες καλοραμμένα κοστούμια.

Τον βλέπουμε στις φωτογραφίες με ένα μαύρο ναύλον τζάκετ που θυμίζει δερμάτινο perfecto, cargo παντελόνι από αυτά που έχουν γίνει πολύ της μόδας, ασορτί αθλητικό μποτάκι, ένα πιο «απλό» πεθαίνεις λευκό t-shirt και γυαλιά αεροπόρου –όπως ακριβώς θα ταίριαζε σε οποιονδήποτε ρόκερ.

Για το ακούρευτο δε στυλ του σου έχουμε ξαναμιλήσει, σε κάθε περίπτωση πάντως ενώ τον έχουμε συνηθίσει κοστουμαρισμένο και στην πένα, αυτή η έκπληξη που μας επιφύλαξε ήταν πολύ ευχάριστη. Γιατί δεν είναι εύκολο πράγμα να τολμάς να εμφανιστείς σαν τσοπεράς, χωρίς να γίνεσαι ακαλαίσθητος αλλά ακριβώς το αντίθετο, σε ένα από τα πιο στυλάτα event της γης.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved