5 βασικά tips για καλύτερο στιλ

Βήμα-βήμα, όλα γίνονται.

Στιλ. Μία λέξη, αμέτρητες έννοιες με βασικό πυλώνα το προσωπικό γούστο. Δεν είναι καθόλου εύκολο στην εποχή των don’ts /do να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Θέλει προσπάθεια και σίγουρα δοκιμές και εξερεύνηση. Για να σε βοηθήσουμε έχουμε συγκεντρώσει μερικά tips για να ξεκινήσεις να βρίσκεις τον εαυτό σου. Μην ξεχνάς, πως δεν πρόκειται για μια απλή διαδικασία, θέλει χρόνο και πολύ ψάξιμο για να ξεκινήσεις να χτίζεις. Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά.

1 .Step by step

Τίποτα δεν θα γίνει με μία φορά, χρειάζεται χρόνο για να βρεις αυτό που σε εκφράζει. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, όπως η μαγειρική έτσι και το στιλ είναι μία δεξιότητα που αναπτύσσεις. Και όπως σε όλες τις περιπτώσεις έτσι και τώρα ισχύει ότι γίνεσαι καλύτερος, όσο το εξασκείς. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι το να ντύνεσαι καλά είναι μια δεξιότητα που μπορεί να αναπτυχθεί μέσω της εξάσκησης.

 

2. Εξερεύνησε στιλ

Πώς θα καταλάβεις τι σου αρέσει, αν δεν εξερευνήσεις για να κατασταλάξεις; Πώς θα το βρεις; Μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για να δεις τι σε τραβάει περισσότερο. Για παράδειγμα, θα μπορούσες να δεις τι φοράνε οι celebrities που σου αρέσουν. Αυτό μάλιστα είναι μια αρχή. Μπορεί να μην καταλάβεις ακριβώς το γιατί σου αρέσει, αλλά ψάχνοντας λεπτομέρειες για τα ρούχα, ίσως σε κάνει να καταλάβει. Πρέπει να δεις περίπου σε τι κατηγορία σου αρέσει να παίζεις. Ξεκίνα από σήμερα και βρες τρεις ή περισσότερους τύπους που πιστεύεις ότι έχουν στιλ.

3. Το περιβάλλον σου έχει σημασία

Είναι κάπως περίεργο, αλλά είναι αλήθεια. Όταν αλλάζεις συνήθειες αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στο περιβάλλον σου. Υπάρχει η πιθανότητα, οι νέες σου επιλογές να μην ενθουσιάζει τον περίγυρο σου. Είναι ένας δρόμος που πρέπει να τον διανύσεις μόνος σου για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Για να μην αλλάξεις παρέες, μπορείς να αρχίσεις να ακολουθείς κομψούς ανθρώπους στο Instagram. Θε έχει διπλό καλό, θα βλέπεις το στιλ που σου αρέσει και θα το θεωρείς νορμάλ.

Γιατί τα καταδυτικά είναι οι βασιλιάδες των ρολογιών

4. Κλασικές επιλογές

Αν δεν ξέρεις να φτιάχνεις μια απλή σάλτσα ντομάτας, πώς θα ετοιμάσεις Bolognese; Ένα από τα βασικά προβλήματα είναι ότι ανοίγεις την ντουλάπα σου και βλέπεις το χάος και υπάρχει λόγος για αυτό. Τα νέα σου ρούχα, δεν ταιριάζουν με τα παλιά. Αν αγοράζεις ρούχα με βάση τις φάσεις της μόδας είναι αναμενόμενο. Μπορείς να ξεκινήσεις να αλλάζεις τις συνήθειες των αγορών σου. Ξεκίνα με basic αγορές και όλα θα γίνουν.

5. Ουδέτερες αποχρώσεις στα ρούχα

Για safe επιλογές καλό θα ήταν να επιλέγεις περισσότερο ουδέτερες αποχρώσεις που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Οι έντονες υποχρεώσεις «απαιτούν» έναν άλλον χειρισμό. Για αυτό πήγαινε σε ασφαλείς δρόμους για να μπορέσεις να έχεις ένα άρτιο αποτέλεσμα. Διάλεξε ουδέτερα χρώματα, που δημιουργούν πάντα elegant συνδυασμούς.Τα ουδέτερα χρώματα είναι λευκό, μαύρο, μπλε, λαδί, γκρι, χακί, καφέ. Μπορείς να επιλέξεις μια αναλογία 3:1 όταν πρόκειται για ουδέτερα και μη ουδέτερα χρώματα. Αφιέρωσε 10 λεπτά για να δεις τη ντουλάπα σου και να κάνεις τον διαχωρισμό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved