Αντρικό τσαντάκι: Χιαστί, χειρός ή στη μέση έχεις κάθε λόγο να το φορέσεις

Έχεις κουραστεί να φορτώνεις τις τσέπες σου με κινητό, πορτοφόλι, ακουστικά και κλειδιά; Μήπως αυτή η συνήθεια «κλέβει» πόντους στυλ από τα look σου; Θεωρείς πως η τσάντα είναι ένα αξεσουάρ που απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες; Αν απάντησες «ναι» έστω σε μία από τις παραπάνω ερωτήσεις, τότε αυτό το κείμενο έχει γραφτεί για εσένα.

Βλέπεις, μέσα από αυτό το κείμενο θα σου αποδείξουμε ότι ένα ανδρικό τσαντάκι σου είναι απαραίτητο, παρουσιάζοντάς σου όλα τα σχέδια, χιαστί, χειρός, μέσης, τα οποία θα κάνουν level up στις εμφανίσεις σου, αλλά και πολύ πιο άνετη την καθημερινότητά σου. Δεν έχει σημασία αν είσαι πιστός fan του smart casual, του streetstyle ή του athleisure στυλ, αφού στη λίστα που ακολουθεί, θα βρεις το ανδρικό τσαντάκι το οποίο δεν θα θέλεις να αποχωρίζεσαι.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τα ανδρικά τσαντάκια που ξεχωρίσαμε από την πλούσια συλλογή των καταστημάτων Bag Stories, η οποία περιλαμβάνει επώνυμα είδη ταξιδιού από τα μεγαλύτερα brands στον χώρο της μόδας, όπως Delsey, Porsche Design, Kipling, Bric’s, BG Berlin και Cabin Zero.

Το διαχρονικό τσαντάκι ώμου που προσαρμόζεται απόλυτα στο στυλ σου

Snoop Dogg, Robert Downey Jr., Brad Pitt είναι μόνο μερικοί από τους καλοντυμένους celebrities που έχουν πει «ναι» στα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα διαχρονικό, ανδρικό τσαντάκι ώμου. Τι είναι αυτό που κάνει τόσο δημοφιλές το συγκεκριμένο σχέδιο; Το γεγονός πως χωράει περισσότερα πράγματα από τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή ό,τι χρειάζεσαι σε μία βραδινή έξοδο, μία απογευματινή βόλτα ή όταν πας στο γήπεδο με τους φίλους σου.

Τι λες, λοιπόν, να συμπληρώσεις τις εμφανίσεις σου με ένα μικρό, αλλά ευρύχωρο τσαντάκι Porsche Design Roadster, το οποίο έχει ρυθμιζόμενο ιμάντα, μπροστινή και πίσω τσέπη, καθώς και έναν κύριο χώρο που χωράει άνετα ακόμη και το tablet σου; Εναλλακτικά, στη σειρά Picpus Black της Delsey θα βρεις ένα εξίσου πρακτικό τσαντάκι ώμου με δύο κύριους χώρους, χωρητικότητα 5,5lt και μπρελόκ για τα κλειδιά σου.

 

Untitled2

Οι επιλογές μας από το bagstories.gr

 

Ένα ακόμη σχέδιο που αξίζει την προσοχή σου, είναι το τσαντάκι ώμου της σειράς Torino Black από τη Bric’s. Πρόκειται για ένα προσεγμένο και πολύ ανθεκτικό μοντέλο, κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα, ένα τσαντάκι που διαθέτει μεταλλικό φερμουάρ, έναν κύριο χώρο και δύο τσέπες για ακόμη καλύτερη οργάνωση.

 

Untitled3

H επιλογή μας από το bagstories.gr

 

Το τσαντάκι μέσης που ξέρεις, έχεις αγαπήσει και αξίζει να εμπιστευτείς ξανά

Κάθε αγόρι που μεγάλωσε στα 90s και τα 00s έχει φορέσει έστω και μία φορά στη ζωή του ένα τσαντάκι μέσης ή αλλιώς, «μπανάνα». Αν ήσουν και εσύ ένα από αυτά τα αγόρια, γνωρίζεις ήδη από πρώτο χέρι, πόσο βολικό είναι ένα τσαντάκι μέσης και για ποιους λόγους αξίζει να το εμπιστευτείς ξανά, επενδύοντας σε ένα πιο σύγχρονο και στυλάτο σχέδιο από αυτό που φορούσες όταν ήσουν παιδί.

Ένα τέτοιο σχέδιο είναι το τσαντάκι μέσης της Porsche Design Urban Eco Collection, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα και επαναχρησιμοποιούμενα υλικά με πιστοποίηση GRS. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι αδιάβροχο και ελαφρύ, διαθέτει χωρητικότητα 2lt και ανακλαστική λωρίδα, ενώ είναι τόσο λειτουργικό που σταδιακά θα γίνει μία προέκταση του εαυτού σου.

 

Untitled5

Η επιλογή μας από το bagstories.gr

 

Το τσαντάκι χειρός που είναι must για business και επίσημες εμφανίσεις

Όταν η περίσταση επιβάλλει μία επαγγελματική ή μία πιο επίσημη εμφάνιση, ένα τσαντάκι χειρός είναι το must have αξεσουάρ, το οποίο θα σου «λύσει» τα χέρια. Διότι σε αυτό θα βάλεις ό,τι χρειάζεται να έχεις μαζί σου, χωρίς να «κατεβάσεις» το look σου. Αντίθετα, με ένα τσαντάκι χειρός θα το αναβαθμίσεις, αφού πρόκειται για ένα item που θα σου προσφέρει μία πιο ολοκληρωμένη και elegant εμφάνιση.

Μπορείς να επιλέξεις το τσαντάκι χειρός της σειράς Modus Special από την Piquadro, το οποίο χαρακτηρίζεται από μία σύγχρονη και επαγγελματική αισθητική, χωράει ένα μικρό tablet, διαθέτει θήκες για τις πιστωτικές κάρτες σου και προστασία RFID. Εναλλακτικά, το δερμάτινο τσαντάκι χειρός από τη σειρά Roadster Leather της Porsche Design, το οποίο έχει δύο θήκες, λουράκι καρπού και ώμου, είναι μία στυλιστική επένδυση που δεν θα μετανιώσεις.

 

Untitled6

Οι επιλογές μας από το bagstories.gr

 

Όλες οι παραπάνω είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που σου προσφέρουν τα καταστήματα Bag Stories, σε ανδρικά τσαντάκια. Λαμβάνοντας υπόψη σου το στυλ, το περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας και φυσικά, τις ανάγκες σου, θα αποκτήσεις ένα λειτουργικό αξεσουάρ, έναν «σύμμαχο» οργάνωσης και στυλ, που θα γίνει must σε κάθε σου εμφάνιση. 

Τα παραπάνω σχέδια αποτελούν μόνο ένα μικρό δείγμα από τα μοντέλα τα οποία σου προσφέρουν τα καταστήματα Bag Stories, δηλαδή το σημείο εκκίνησης για το «ταξίδι» της ζωής σου. Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ειδών ταξιδιού από επώνυμα brands, να είσαι σίγουρος πως θα βρεις τον ιδανικό συνοδοιπόρο για τις μελλοντικές σου περιπέτειες. 

Kάνε σήμερα τις αγορές σου στο www.bagstories.gr και στα καταστήματα Bag Stories.

Ακολούθησε τα Bag Stories στο Facebook και το Ιnstagram!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved